• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: nova.rs / Društvene mreže

11.08.2021

13:45

POZNATA SRPSKA GLUMICA SPAVA NA KROVU AUTOMOBILA! Otvorila dušu i priznala: Ne umem da vam opišem...  /VIDEO/

Live TV

POZNATA SRPSKA GLUMICA SPAVA NA KROVU AUTOMOBILA! Otvorila dušu i priznala: Ne umem da vam opišem... /VIDEO/

Podeli vest

Hristina Popović, već godinama živi nomadskim životom, te se tako ovo leto upustila u porodičnu avanturu, spakovala najosnovnije stvari i sa ćerkom Lučom i kućnim ljubimcem se zaputila na Crnogorsko primorje

Kada su stigli do željene destinacije, Hristina i njena mezimica su razapele šator na krovu automobila i napravile "privremeni dom", što je glumica objavila na svom Instagram nalogu.

- Kada žuriš da "podigneš kuću" pre nego što padne mrak - napisala je Hristina i rekla da će mnoge klipove okačiti na društvene mreže.

- Ne umem da vam opišem koliko je dobar osećaj kad možeš da se budiš u prirodi uz ovakav pogled…zen… - napisala je.

Hristina obožava ekstremne sportove, a ima i završenu školu ronjenja kojim se aktivno bavi od rane mladosti. Kao instruktorka ronjenja prošla je sve svetske egzotične destinacije.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija