• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

11.10.2021

19:29

DETE 10 MINUTA URLALO U RESTORANU! Gošća se pobunila, majka joj žestoko odbrusila! KO JE OVDE U PRAVU?!

Live TV

DETE 10 MINUTA URLALO U RESTORANU! Gošća se pobunila, majka joj žestoko odbrusila! KO JE OVDE U PRAVU?!

Podeli vest

Dete vrišti iz pretinih žila, a majka sedi mrtva - hladna

U jednom prijatnom gradskom restoranu desio se nesvakidašnji incident. Roditelji su sa malim detetom u miru ručali, kada je ono iznenada, bez vidiljivih razloga, počelo da vrišti.

Svaki incident ovog tipa obično traje kratko. Međutim, ovo dete baš nije htelo da se smiri. Jezivi zvuci iritirali su sve prisutne goste, osim, kako se čini, njegovih roditelja.

Nepodnošljivo vrištanje potrajalo je skoro deset minuta. Više niko nije uživao, svi su izgubili apetit, kada je jedna gospođica rešila da je krajnje vreme da se ovo zaustavi.

Ona je ljubazno prišla majci i zamolila je da dete izvede napolje. Smatrala je da bi najbolje bilo da ga smiri van gužve. Iako se niko drugi nije umešao, jasno je da su se svi ostali gosti složili sa njom.
Međutim, majka nije imala razumevanja za njih, kao što su oni imali za njeno dete. Napala je devojku i vikala na nju optužujući je kako mrzi decu i kako nema ni malo razumevanja.

Devojka je kasnije celu priču objavila na društvenim mrežama, vidno potrešena i pomalo zbunjena. Pitala se ko je tu u pravu. Ona je do detalja opisala čitav incident i tražila od ljudi da procene sami: ko je u pravu? Ona ili majka?

Samo je želela da sa momkom uživa u ručku. Da li je to bilo moguće ili ne, procenite sami nakon što odgledate video.

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 2 godine

To je neki Britanski odgoj dece po kojem majke ne reaguju kad dete place. Oni veruju da ce dete prestati da place i sve ce biti u redu. U stvari nikako ne shvataju da dete ima razlog zbog kojeg place i da je plac simptom da nesto nije u redu sa detetom i da treba da pronadju sta je to i umire dete. Imam komsije koji izbace dete u dvoriste i zatvore vrata a ono vristi satima napolju do te mere da su druge komsije zvali policiju. Takodje moja prijateljica je to upraznjavala. Dete kad poraste postane nesigurno, nema niko da ga utesi niti da mu pomogne.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija