• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

31.10.2021

10:54

PRVO SE IZBLAMIRALA, A ONDA SE RAZBILA! Imala je samo jedan lagani zadatak, ali kad ne ide, ne ide!

Live TV

PRVO SE IZBLAMIRALA, A ONDA SE RAZBILA! Imala je samo jedan lagani zadatak, ali kad ne ide, ne ide!

Podeli vest

Ovakvi blamovi pamte se celog života!

Kad god se održavaju bilo kakve sportske manifestacije, obavezno je tu prisutno mnogo ljudi. Obožavatelji sporta okupljaju se na utakmicama svih vrsta, navijaju i bodre svoje favorite.

Održavala se atletska trka. Svi su skakali, navijali i bodrili do samog kraja. Finale je uvek najuzbudljiviji događaj, koliko za učesnike, toliko i za publiku.

Ovom prilikom sporedni statisti postali su glavni akteri! Niko više nije obraćao pažnju na pobednika jer su pomoćni radnici preuzeli glavne uloge. Ali, ne namerno!

Kada je trebalo razvući platno koje će pobednik pokidati pri dolasku na cilj i time ozvaničiti svoju pobedu, desio se fijasko!

Ko je pobedio u ovoj trci ne znamo, ali to odjednom više i nije bilo važno. Ova devojka pokušala je da pomogne, a napravila je još veći haos!

Pravi krivac sakrio se u ćošak i ćutao, a jadna devojka, koja je samo pokušala da pomogne, izvukla je deblji kraj. Ko god je video ovaj snimak, smejao joj se, a ona je dvostruko nadrljala. Pogledajte šta joj se desilo!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija