• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

10.11.2021

07:55 >> 07:57

VIŠE OD DECENIJE U BRAKU, A NIKAD NIJE DOŽIVELA VRHUNAC! Sad je kasno da mu kaže!

Live TV

VIŠE OD DECENIJE U BRAKU, A NIKAD NIJE DOŽIVELA VRHUNAC! Sad je kasno da mu kaže!

Podeli vest

Ako teško doživljavate orgazam tokom odnosa, razmislite o tome da stvari malo promenite i da počnete eksperimentisati

Solo igra

- Najbolje je za početak da probate da doživite orgazam sami (igrajte se tušem, prstima ili uzmite vibrator), a onda recite suprugu šta vam se najviše sviđa. Većina žena ne može doživeti orgazam samo penetracijom i zato je predigra ključna.

Nije loše ako volite da eksperimentišete! 

Ako teško doživljavate orgazam, razmislite o tome da stvari malo promenite i da počnete eksperimentisati. Žena će znatno lakše doživeti orgazam ako ima polni odnos u više različitih položaja nego ako se sve svede samo na jedan.

Jedna od tri žene teško postiže orgazam

Ako vam se ikada dogodilo da teško postižete orgazam, biće vam lakše ako znate da u tome niste sami. Prema statistikama čak jedna od tri žene teško postiže orgazam prilikom seksualnog odnosa. A čak 80 posto žena teško postiže orgazam samo uz vaginalnu penetraciju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija