• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: luftika

15.11.2021

18:41

ŠTA URADI CRNA OLIVERA?! ŠOK! Balaševićeva udovica promenila imidž i - PREZIME!

Instagram printscreen

Live TV

ŠTA URADI CRNA OLIVERA?! ŠOK! Balaševićeva udovica promenila imidž i - PREZIME!

Podeli vest

Olivera Balašević, udovica legendarnog Đorđa Balaševića nedavno je iznenadila javnost kada je zabranila rad “Balašević Tribjut Benda” i naredila skidanje svih snimaka posvećenih njenom pokojnom suprugu, što je posebno razbesnelo brojne fanove legendarnog kantautora

 

Olivera je potom odlučila da sa svog Instagram profila izbriše sve zajedničke fotografije sa Đoletom.

Još jedna stvar koja je zaintrigirala mnoge jeste i njena odluka da vrati svoje devojačko prezime Savić i doda ga na venčano na potpisu njene knjige “Planeta dvorište”.

Ona je taj svoj potez objasnila u objavi na Instagramu.

– Na omotu knjige koja je povod mog oglašavanja, pojavljuje se i prezime Savić, moje devojačko, a životno prezime moje majke, koje me je čuvalo u godinama prepričanim na stranicama koje slede…

Stavila sam ga tu iz poštovanja, umesto posvete, a pomalo i iz sujeverja, ne baš kao zečiju šapu, pre kao krilo anđelka koji je tako savesno bdio nad jednim kućerkom kraj Begeja…

Nema dakle nikakvog skandala, čak ni misterije oko toga, niti ičega što bi moglo da konkuriše „zadrugarima“ i koroni u medijima, u retkim preostalim novinama, i na takozvanim portalima.

Kad te zadesi da iz nekog razlog postaneš takozvana „javna ličnost“, najčešće te poistovete sa „javnom svojinom“, pa te tako i tretiraju.

Prosto mi lakne kad vidim da nigde niko ništa nije objavio o mojoj deci, mojoj porodici, pa samim tim ni o meni, ili u krajnjem nedostatku tema i ovoj knjizi.

Istina je da se objavljivanje vesti svelo uglavnom na prenošenje sa nečijih ličnih objava na društvenim mrežama, ali i tu dolazi do silnih slučajnih i namernih grešaka, malo iz aljkavosti, malo više iz zlobe…

Zato mi se učinilo da je najsigurnije da u Vrbasu, neku malu recenziju ili promociju, štagod da je ovo, ipak učinim ja, lično.

Vrbas je jedno od prvih mesta u koje sam poželela da dođem, sticajem okolnosti bila sam već u desetak drugih dok se nismo konačno povezali, i moram naglasiti da smo se onda u dve reči dogovorili oko svega!?

Znam, pitaćete se, zašto prvo u Vrbas? Nema tajne! Naime, moj omiljeni lik iz ogledala nisam ja, što naizgled zvuči neiskreno, ali je tačno…

To je lik Zokija Frizera, golobradog dečaka koji je s nepunih sedamnaest godina došao iz Vrbasa u Novi Sad, ponevši češljiće, fen i svoj talenat!

Na dovratku mahnula mu je samo mama, rasterujući svojim molitvama maglu ako mu se nađe na putu…

I, u tim razgovorima preko ogledala sa njim, reč po reč, od osmeha do suzice u oku, evo nas tu gde smo. Nema puno šta da se objašnjava.

Recimo da sam u Vrbasu, jednostavno zbog NJe… Zbog Slavice Sekicki – napisala je Olivera Balašević na društvenim mrežama.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Dule

pre 2 godine

Jaka mustra!!! U cvetnoj haljini posle nedelju dana. Umislila da je nešto i bez Đoleta. Nula!

Goran

pre 2 godine

Ova misli da je ona nešta. Bože me sačuvaj, našeg Đoleta je u grob poslala a sad se tu kočoperi. Smešna si. I treba da promeni prezime.

Adam

pre 2 godine

Ma obicna belosvetska sa cigaretom visoko u ruci kao i sve opajdare !

nesa151

pre 2 godine

I da gace promenis EX prezidente vise nece voziti drzavnom limuzinom.BRUKO JEDNA bice da te svaba P"a"ijo!

Sodoma i Gomora

pre 2 godine

Umesto da se lepo i posteno razvela, ako joj muz nije odgovarao, izabrala je da ga popljuje i potpuno izbrise za sve pare cim je sklopio oci. Stvarno bruka. I jos zamislja da joj pristaje uloga vesele udovice. Tesko onom u koga sledeceg zarije svoje kandze!

Lola

pre 2 godine

Zena je extra. Svaka joj cast. Zivot ide dalje. Sta treba? Da se ubije? Zena ima duha, voli zivot i skroz je normalna.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija