• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Youtube

18.11.2021

08:11

MADAM IZ PAKLA! Ubila više od 300 muškaraca, a kada su je pitali zašto, dala je jeziv odgovor!

printscreen

Live TV

MADAM IZ PAKLA! Ubila više od 300 muškaraca, a kada su je pitali zašto, dala je jeziv odgovor!

Podeli vest

Kada biste se jednom našli na njenoj “listi za odstrel” ništa vas nije moglo spasiti

Malo se zna o ranom životu Alekse Katarine Popove kasnije poznate samo kao madam Popove. Veruje se da je rođena u Samari u Rusiji sredinom 19. veka. Prema kasnijem pisanju novina, bila je udata, a brak je opisan kao veoma nesrećan što ju je i navelo da razmišlja o "oslobađanju žena" od lošeg supruga.

Verovala je da su mnoge žene u svojim domovima tretirane kao "seljake u zarobljeništvu" od strane supruga.

 

 

Upravo ovo navelo je da započne svoj zloglasni posao.

Nezadovoljne supruge dolazile bi kod nje da ih oslobodi muža tirana. Zločini tih muškaraca varirali su od prevare do zlostavljanja, ali bilo je i žena koje su se jednostavno zasitile braka. Popova bi od njih uzela malu nadoknaru pre obavljenog posla nakon čega bi se upoznavala sa žrtvom i diskretno je trovala stavljajući u piće ili hranu arsenik. Po obavljenom poslu taze udovica bi isplaćivala ostatak honorara.

Poslovala je uspešno sve dok se jedna od žena koja je unajmila Popovu nije pokajala i priznala policiji da je platila za ubistvo muža.

Madam nakon hapšena u zatvoru nije pokazala kajanje, niti je pokušala da se brani. Priznala je sva ubistva i nazvala ih delima milosrđa.

Popova je tvrdila da je ubila oko 40 muškaraca, ali danas se smatra da je ta cifra dostiže broj od 300 žrtava.

Osuđena je na smrt streljanjem i pogubljena je u Sankt Peterburgu 1909. godine.

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija