• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Društvene mreže

19.11.2021

08:00

POŠTOVANI SUDE, PREVAREN SAM! Podneo zahtev za razvod pošto je video svoju suprugu u ovom izdanju!

Printscreen You Tube

Live TV

POŠTOVANI SUDE, PREVAREN SAM! Podneo zahtev za razvod pošto je video svoju suprugu u ovom izdanju!

Podeli vest

Da li je ovo za osudu?

Žene koje imaju mnogo obaveza tokom dana i koje rade puno radno vreme znaju šta znači imati malo vremena za sebe, pogotovo kada je u pitanju nega. Mnoge žene, nakon što pošalju decu u školu, operu sudove i skuvaju ručak, žure na posao, te najčesće nemaju vremena da nanesu čak ni malo ruža ili rumenila.

Rezultati nedavnog istraživanja pokazuju da šminkanje ne utiče na privlačnost, te da jači pol ipak kod žena najviše ceni prirodnu lepotu. Kako većina muškaraca ističu, šminka nema presudan uticaj na atraktivnost kao što se misli. Međutim, šta ukoliko vaš muškarac ne spada u tu većinu?

Neimenovani Egipćanin zatražio je razvod po hitnom postupku nakon što je prvi puta svoju suprugu ugledao bez šminke.

Njegovo razočaranje usledilo je već nakon prve bračne noći, odnosno nakon što ju je u krevetu ugledao bez brojnih kozmetičkih sredstava, te je u sudnici kazao da se u tom trenutku osetio prevarenim.

Naime, on je suprugu upoznao na društvenoj mreži Fejsbuk, a kako kaže uživo bez šminke, to je različita osoba. Na Fejsbuku ga je očarala izgledom na fotografijama, a svidela mu se i uživo tokom nekoliko prvih dejtova. Nedugo potom odlučio je da je oženi, ali ushićenje je očito bilo kratkog veka i ugasilo se čim je vlažnom maramicom obrisala svoju lepotu.

Pogledajte:

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija