• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

19.02.2022

19:50

GURAJU TUŠ TAMO GDE NE TREBA, PA VRŠE NUŽDU U TUŠ KABINI! Ovo rade zadrugari kada ih kamere ne snimaju, SKANDALOZNI detalji ostaviće vas bez reči! (VIDEO)

Ilustracija

Live TV

GURAJU TUŠ TAMO GDE NE TREBA, PA VRŠE NUŽDU U TUŠ KABINI! Ovo rade zadrugari kada ih kamere ne snimaju, SKANDALOZNI detalji ostaviće vas bez reči! (VIDEO)

Podeli vest

O ovome se dugo ćutalo, otkrivamo ve ono što niste znali kada se kamere ugase u Zadruzi!

Atraktivna plavuša i bivša učenica rijaliti šou programa "Zadruga", Anja Todorović bila je gost emisije "Džet set Top 5". Anja je pred objektivom naših kamera otkrila sve najmračnije tajne Zadruge, ali i tajne samih zadrugara koje kriju kao zmija noge.

Naime, bivša zadrugarka nije želela da ćuti kada je reč o pojedinim zadrugarima, pa je bez dlake na jeziku otkrila sve što zna o njima. Pre nego što je počela da rešeta zadrugare otkrila je koliko joj je Zadruga odmogla u životu nakon njenog učešća.

Foto: printscreen tvin

- Bilo je lepih i ružnih stvari ali više onih ružnih. Cvele i ja jesmo u vezi ali nemamo podršku ni njegovih ni mojih roditelja. Nemamo komunikaciju niti on sa mojim, niti ja sa njegovim roditeljima. Teško je tako živeti i voditi vezu bez podrške porodice. Naša veza je daleko od onih sada što se prikazuju trenutno u rijalitiju, niti sam ja njemu kopala oči, niti je on na mene ikada nasrnuo, ali te naše sitne svađe su njima očigledno tako izgledale i oni ne mogu da se pomire sa tim - započinje Anja:

- Problem je ako dođe do venčanja, kako će će to izgledati i slično. Njegovi roditelji se ne bi ni pojavili jer ne mogu očima da me gledaju, i nikada mi ne bi dozvolili da ja uđem u kuću kod njih. Moji bi došli u to sam sigurna, iako oni ne vole mog dečka, pojavili bi se zbog mene. Ipak sam ja njehovo dete i kakvu god da odluku donela oni će me podržati - govori bivša rijaliti učesnica. 

Foto: TV Pink printscreen

Zbog čega tebe njegovi roditelji ne vole?

- Oni smatraju da nisam domaćica, da neću zanti da skuvam pasulj sutra... To je prva stvar, druga stvar su moje slike na Instagramu, što su malo provokativnije, iako su to samo slike u kupaćem kostimu, a treća stvar je što ja volim javni život. Oni to ne podržavaju, a ja sebe ne želim da menjam. Što bih ja radila u butiku, ako mogu da iskoristim svoju lepotu, objavim sliku i uzmem 500 evra za to. 

Kako ti se čini veza Dejana i Aleksandre?

- Jaoj jako su mi fejk. Očigledno je da Aleksandra ne bi uspela "sama" u rijalitiju pa je našla nekog uz koga se šlepa, dok je Dejan iskristio situaciju da preboli Dalilu. Njemu je tamo potrebno da ima rame za plakanje, da ima nekog ko će ga slušati, nekog sa kim će imati se*sualni odnos, a Alex je odlična prilika za to. Kako bi se u našem narodu reklo "Našla krpa zakrpu". 

Foto: Printscreen You Tube

Šta misliš o Dalili nakon svega učinjenog u Zadruzi?

- Smatrala sam je jakom, pametnom, inteligentnom ženom, ali je ispalo drugačije. Nije meni strašno to što si prevarila muža, već mi je strašno koliko ona sebe ponižava sa ljubavnikom. To što se hvali kako ima dobar se*s sa Filipom pred Dejanom je užaš, katastrofa da nemam reči. Sigurna sam da se ona ljudima ne bi ni zgadila tolilko da nije radila sve to što je govorila. Odnos sa Filipom je bolestan, oni sve svađaju, tuku, a posle toga imaju se*s. Ne znam šta dolazi posle toga da neko uzme kofu go**na i polije te, a tebi super.

Foto: printscreen youtube/pink.rs

Za povratak u rijaliti presudan je samo novac, a za koje pare bi ušla stvarno ne znam. Morala bih da se preračunam koliko uzimam od reklama i da tražim duplo. Nije da se hvalim ali uzimam na hiljade evra petocifrenu cifru, tako da kažem morala bih dobro da se preračunam.

Za kraj pitali smo Anju da nam otkrije najmračnije tajne Zadruge, ono što samo zna ona kao rijaliti učenica. 

- Vi što ne vidite jeste kupatilo. To je najodvratnije mesto u celoj Zadruzi! Šta sam tamo sve videla, nisam mogla ni u snovima da sanjam. Odem da se tuširam i zateknem go*no u tuš kadi. Onda isto tako zadrugari guraju crevo u anus i to crevo ostave prljavo da se posle koristi. Krvavi ulošci na sve strane, ma šta da vam pričam nešto najodvratnije što sam ikada u životu videla - završava Anja za Informer.rs

Kako je sve izgledalo pogledajte u nastavku teksta u video prilogu:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ja

pre 2 godine

"Što bih ja radila u butiku, ako mogu da iskoristim svoju lepotu, objavim sliku i uzmem 500 evra za to". Nije ni cudo sto te njegovi ne vole, kada prodajes telo.

Dule

pre 2 godine

Мало је дегутантно, али кад сте већ покренули тему онда да је и апсолвирамо. Сигуран сам да нико ту није гурао црево од туша у чмар. Размислите и сами, како би уопште могао да га угура кад је туш велики и никако не би могао да уђе. Ради се о томе да учесници риалитија муслиманске вероисповести перу чмар после велике нужде не користећи претходно тоалет папир, па се догађа да мањи комади измета остану у туш кади.

shira elijah

pre 2 godine

pozdrav svim mojim prijateljima vani, svatko tko danas čita ovo svjedočanstvo trebao bi slaviti sa mnom i mojom obitelji jer je sve počelo kao šala za neke ljude, a drugi su rekli da je nemoguće. Moje ime je Shira elijah i sretno sam oženjen, dvoje djece i ljupkom ženom. Mojoj obitelji se dogodilo nešto strašno, ostao sam bez posla, a supruga je napustila kuću jer se nisam mogao brinuti o sebi i potrebama. Moja obitelj. Ona i moja djeca u tom trenutku. Uspio sam devet godina, nijedna žena me neće podržati da se brinem o djeci. Pokušavam poslati testove svojoj ženi, ali ona me blokira u komunikaciji s njom. Pokušavam razgovarati s njenom prijateljicom i obitelji, ali još uvijek znam da mi netko može pomoći i prijavio sam se tada na toliko prijatelja, ali oni me i dalje neće zvati, sve dok ne dolazi vjerni dan koji nikad u životu neću zaboraviti. Kad sam sreo svog starog prijatelja objasnio sam sve svoje poteškoće i on mi je pričao o sjajnoj osobi koja mu pomaže da nađe dobar posao u kompaniji Coca Cola i rekao mi je da piše, ali ja sam osoba koja nikada ne vjeruje u pravopis, ali ja odlučio probati i dr. Apata me uputio i pokazao što da radim. U sedam dana ručka čarolija. Slijedite sve upute i dobro učinite ono što je tražio od mene. Dr. Apata je siguran da će sve proći kako treba i da će me supruga ponovno vidjeti nakon prekrasnog posla dr. Apate. Nazvala me supruga na nepoznati broj i ispričala mi se i rekla mi da joj jako nedostajem i da se naša djeca i moja žena vraćaju kući. Danas vodim tvrtku Paragon u SAD-u. Preporučam vam da ako imate bilo kakvih problema pošaljete e-poštu na ovaj {drapata4@gmail.com} ili WhatsApp preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. APATA. i dobit ćete najbolji rezultat. Uzmite stvari zdravo za gotovo i to će vam oduzeti. Želim vam najbolje .......

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija