• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Milan Dudvarski / Informer

11.04.2022

20:00

NAJPERSPEKTIVNIJI MMA BORAC U "BOMBARDERU" Bojković: Posle jednog udarca u glavu sam kupio zeca, a tog se uopšte nisam sećao

Informer

Live TV

NAJPERSPEKTIVNIJI MMA BORAC U "BOMBARDERU" Bojković: Posle jednog udarca u glavu sam kupio zeca, a tog se uopšte nisam sećao

Podeli vest

U prvom Bombarder potkastu u gostima nam je bio Marko Bojković, najperspektivniji mladi MMA borac u regionu

Sa Markom Bojkovićem smo pričali koliko mu je bilo teško da se nosi sa povredama.

Koliko mu je teško bilo da sa povredom lista i kolena na FNC 5 pobedi više nego dobrog Gruzijca Luku Gerogadzea.

Foto: Informer

- Baš sam bio povređen. Na kraju priprema za meč nisam više mogao da greplujem, pa smo trener i ja radili samo stendap na fokuserima. Kada je borba počela dobro mi je bilo tokom dve runde, ali sam već u trećoj osećao bolove. Zato sam odlučio da poslušam trenera Icka i da borbu prevedem u parter i ne rizikujem veću povredu i operaciju kolena - rekao je Bojković.

U Bombarder podkastu sa borcima i sportistima pričamo o njihovom životu, treninzima, ishrani, usponima i padovima... Pratimo, analiziramo i komentarišemo takmičenja, ništa ne propuštamo... Vaše je samo da se opustite i uživate!

On je u Bombarder potkastu prokomentarisao i druge borbe na FNC 5, osvrnuvši se na diskutabilnu odluku sudija u meču između Đorđa Bukvića i Pleurata Smajlija. Takođe ispričao je kako je kupio zeca, a da to nije ni znao.

Foto: Informer

Marko Bojković

- Tokom jednog jakog sparinga sa Denisom Jurakićem dobio sam udarac u glavu. Nastavio sam trening i kasnije otišao kući. Kada sam se sutradan probudio video sam zeca. Posle su mi rekli da sam ga kupio, ali ja se toga uopšten nisam sećao - rekao je Bojković.

U Bombarder podkastu, koji će se emitovati svakog ponedeljka u 20 časova na sajtu Informera, otvoreno razgovaramo sa najboljim sportistima iz Srbije i Regiona.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija