• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

26.09.2022

19:11

NAKON RASPADA GRUPE HURRICANE, OTKRIVAMO KOJA ĆE PEVAČICA NAPRAVITI NAJUSPEŠNIJU SOLO KARIJERU! (VIDEO)

Marko Đoković

Live TV

NAKON RASPADA GRUPE HURRICANE, OTKRIVAMO KOJA ĆE PEVAČICA NAPRAVITI NAJUSPEŠNIJU SOLO KARIJERU! (VIDEO)

Podeli vest

Grupa Hurricane raspala se nakon pet godina uspešne karijere. Ivana Nikolić, Ksenija Knežević i Sanja Vučić od 15. septembra više ne nastupaju zajedno, a njih će zameniti nove tri devojke.

Karijera grupe Hurricane bila je na samom vrhuncu, ali nakon što je potpisani ugovor u trajanju od pet godina istekao, njih tri su odlučile da nastave solo karijeru. 

Foto: Prntscreen

Hurricane

Da ne gube vreme to se i te kako vidi na njihovim društvenim mrežama da pripremaju nove pesme, dok je Sanja Vučić prva izbacila solo pesmu nakon napuštanja grupe. 

Ko će od njih imati najuspešniju karijeru, ko će se izdvojiti, ali ko je pokupiti sve simpatije publike otkriva nam numerolog Goca Dragišić.

Foto: Printscreen You Tube

Ivana Nikolić

- Po svim aspoektima najveće šanse za uspeh ima Ivana Nikolić. Ona ima dvojku u svom kodnom broju što znači da je sa jedne strane, nežna, emotivna, smerna, dok sa druge strane ume da bude vrlo agresivna baš kada treba. Kada kažem agresivna mislim na nastupe na sceni, kada treba da pokaže sve svoje kvalitete u bukvalno žargonski govoreći da "zapali" klub svojim izgledom i pevanjem.

Kada govorimo o Kseniji i Sanji aposlutno smatram da će i one biti uspešne u svemu što budu radille.

Foto: printscreen

Sanja Vučić

- Kada je Sanja u pitanju ona je jedna čista duša, jedno neiskvareno stvorenje koju čovek ne može da ne voli. Njoj je ova godina jako dobra i kao što smo videli snimila je prva pesmu koja je već veliki hit i savetujem da tako nastavi jer ova godina joj je ključna za karijeru - govori numerolog Goca Dragišić.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ksenija Knežević

- Što se Ksenije tiče ona je od njih dve nekako najplašljivija moram da kažem. Ona ima manje blokade kada su u pitanju solo nastupi. Kada se osvrnemo na grupu Hurricane vidimo da je ona uvek bila nekako iz senke, nije se trudila da bude u centru pažnje. Ksenija će takođe imati uspešnu karijeru, ali opet moram da se osvrnem i da kažem da će Ivana Nikolić napraviti zaista najveći uspeh kao solo pevačica - završava Goca za emisiju "Takav ti je horoskop". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!
Košarka

Obradović preživeo pakao Istanbula! Odluka pada u petoj utakmici!

Košarkaši Monaka ostali su u borbi za plasman na fajnal for, pošto su u četvrtoj utakmici plej-ofa Evrolige savladali Fenerbahče u Istanbulu rezultatom 65:62! Time su puleni Saše Obradovića izjednačili u seriji na 2:2, pa će odluka o putniku u Berlin biti doneta u majstorici, u kojoj će Monako biti domaćin!

03.05.2024

21:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija