• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

29.10.2022

20:00

GOV*A PLIVAJU U TUŠ KABINI, A ČARAPAMA BRIŠU GUZ*CE! Izbačeni takmičar otkrio sve gadosti koje zadrugari rade! (VIDEO)

printscreen/ TV Pink

Live TV

GOV*A PLIVAJU U TUŠ KABINI, A ČARAPAMA BRIŠU GUZ*CE! Izbačeni takmičar otkrio sve gadosti koje zadrugari rade! (VIDEO)

Podeli vest

Ne propustite novu emisiju o poznatima "Džet set Top 5"

Najgledniji rijaliti "Zadruga" napustio je Damir Tepavac koji je nakon izbacivanja iz šou programa ostao bez ičega. 

Damir nam je otkrio najmračnije tajne zadrugara i svega onog što ne vidimo, a to su stvari koje se dešavaju najčešće u toaletu. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

- Ja sam neko ko može podneti mnogo, razne uslove života, hitijenu ili ne higijenu, ali ono što sam video u Zadruzi, mislim da može samo tamo da se doživi i nigde više. Najveća ne higijena vlada u kupatilu. Tamo go*na plivaju oko wc šolje, oko tuš kabine, na sve strane ima. Samo to nije vrhunac svega, kada vidite majice ili čarape od gov*ana znajte da im je nestalo toalet papira i da su se time brisali i ostavili u toaletu - govori Damir i dodaje:

- Da nije bilo Kristijana Golubovića cela Zadruga bi plivala u gov*ima. Čim je on diskvalifikovan odmah je krenulo sve po starom. Ajde što se*u gde stignu, nego što se njih 90 odsto ne kupa niti pere noge. To smrdi, to ne pere zube, to nema osnove kulture kada ustanu ili kada trebaju da legnu. 

Foto: printscreen/TVIN

Rijaliti učesnik ne krije da bi se ponovo vratio u Zadrugu kako bi zaradio brz i veliki novac.

- Vi znate da sam ja blejanja kralj i da je meni mesto unutra. Trebao mi je restart od par dana da dođem sebi jer sam bio na ivici pucanja, ali sam siguran da bih se vratio unutra i izdržao sve one uslove. 

Zarađeni novac do sada sam siguran da ću potrošiti na ku*ve i ko*ain - završava Damir za emisiju "Džet set Top 5". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija