• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

10.11.2022

18:22

RASKRINKANA MAJA MARINKOVIĆ - "SVE JE LAŽ, JEDINO KOGA ŽELI PORED SEBE JE FILIP CAR"! (VIDEO)

Informer

Live TV

RASKRINKANA MAJA MARINKOVIĆ - "SVE JE LAŽ, JEDINO KOGA ŽELI PORED SEBE JE FILIP CAR"! (VIDEO)

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Anja Todorović . Ona je komentarisala aktuelna učesnike popularnog rijalitija koji ne prestaju da intrigiraju javnost.

Anja Todorović kao bivša rijaliti učesnica i prijateljica Maje Marinković otkrila je sve ono o čemu se dugo ćutalo. 

Naime, Anja je priznala da Maja jedva čeka da uđe Filip Car jer trenutno u rijalitiju su za nju sve sitne ribe, ono što njoj treba je prava ajkula. 

Maja se potajno nada Caru iako na silu pokušava da odpočne vezu sa Bilalom

Foto: printscreen

 

 

- Poznavajući Maju sve ovo unutra za nju šala, ona iskreno čeka Cara da uđe i kada se to desi, verujte da će tek tada početi pravi rijaliti.

Ljubavni odnos Milice Veselinović i Marka Markovića

Foto: printscreen

- Taj odnos je toliko dosadan, apsolutno bezveze. Ne znam na šta se lepe one devojke na njega, jeste on lep, ali džaba kad nema harizme nema ničega. Što se Milice tiče ona je ove sezone dosta dobra u ulozi komentatora, dok u vezi sa Markom je jako dosadna. Sa Mensurom je to bilo dosta bolje i drugačije.

Maja napala Uroša Ćertića

Foto: printscreen

- Pa i ja bih isto uradila. Ja bih na njenom mestu potpuno isto postupila jer znamo svi koliko je slaba na svog oca. Ta šolja koju je dobio u glavu je malo šta je sve trebao da dobije. 

Uroš Ćertić prijavio Maju Marinković policiji

Foto: printscreen

- Nisam to baš ispratila, ali Uroš kao Uroš to je rijaliti priča, jedan dan je dobar sa njom, drugi dan joj krade stvari i tako u krug. Mislim da od toga nema ništa i da će on to povući. 

Tuča Ane Spasojević i Anite Stanojlović

Foto: printscreen

- To je jedan klasičan kokošinjac, kome su njih dve bitne... Nemam više komentara - završava bivša rijaliti učesnica za emisiju "Zadrugari na skeneru".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija