• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

09.12.2022

19:48

ON JE JEDNO VELIKO SMEĆE, SETIO SE DA JE OTAC POSLE ČETIRI GODINE! Diskvalifikovana Sandra Bakša brutalno isprozivala bivše cimere!

printscreen

Live TV

ON JE JEDNO VELIKO SMEĆE, SETIO SE DA JE OTAC POSLE ČETIRI GODINE! Diskvalifikovana Sandra Bakša brutalno isprozivala bivše cimere!

Podeli vest

Novi gost emisije "Zadrugari na skeneru" bila je bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Sandra Bakša

Diskvalifikovana učesnica rijaltija Zadruga, Sandra Bakša komentarisala je svoje bivše cimere u Informerovoj emsiji "Zadrugari na skeneru". Rijaliti učesnica nije štedela jezik, pa je na određene teme odgovarala vrlo kratko i koncizno ali bez dlake na jeziku.

Kroz rijaliti smo imali priliku da vidimo da se nije slagala sa Urošem Ćertićem i Ivanom Marinkovićem, te nam je ovaj put otkrila i zbog čega. 

Zamalo fizički obračun Zvezdana i Uroša Ćertića - Obezbeđenje reagovalo!

Foto: printscreen

- Uroš Ćertić je jedno veliko smeće! Spletkari, obmanjuje narod, spletkario je i meni, ali nije uspeo. Jednom rečju jedna velika ljiga od čoveka. Što se Zvezdana tiče, o njemu imam sve najlepše reči da kažem. 

Sanja Grujić napala Marka zbog Anđele Đuričić

Foto: printscreen

- Opravdavam postupak Sanje Grujić. Svakoj devojci kojoj je stalo do dečka sa kojim se zabavlja, normalno je da joj to neće prijati i da treba da reši šta ima. Apsolutno sam uz nju.

Ivan Marinković se nakon ćetiri godine setio da ima dete sa Miljanom Kulić, pa pokušava sve da nadoknadi. 

Foto: printscreen

- Nije trebao da čeka četiri godine da bi se setio da ima sina. Dete ne treba da ispašta ni zbog čega ni zbog koga, tako da po mom mišljenju to nije u redu. Ovo je jedna klasična rijaliti priča i ništa više od toga. 

Skrivene simpatije Aleksandre Nikolić i Zvezdana

Foto: printscreen

- Simpatije su postojale svakako i postoje i dalje. Svi znamo kako se Zvezdan ponaša kad malo popije, odmah pokaže svoju drugu stranu, a vidi se da to Aleksandri i te kako prija. 

Žestok intiman odnos Maje i Bilala, uopšte im nije smetao Lepi Mića pored njih.

Foto: printscreen

- Maju znamo od ranije da se tako ponašala tako da me ovo nije iznenadilo. Žao mi je što ne misli na svog oca koji opravdava sve njene postupke, iako vidimo da mu nije dobro i da je čak zbog nje završio u bolnici. Sa neke ženske strane ako gledamo ovo, apsolutno nije u redu imati intiman odnos pored čoveka od 70 godina. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici
Politika

Vaskršnje čestitke uputili ministri u Vladi Srbije i drugi zvaničnici

Ministri u Vladi Srbije, predsednica parlamenta, predstavnici grada Beograda i Novog Sada, Srpske napredne stranke i druge istaknute ličnosti iz javnog života uputili su danas čestitke patrijarhu srpskom Porfiriju, episkopima, monaštvu i sveštenstvu, kao i svim verinicima koji Uskrs slave po Julijanskom kalendaru.

04.05.2024

20:33

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija