• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

10.12.2022

20:00

OVO KAMERE NISU ZABELEŽILE! ALEKSANDRA NIKOLIĆ PREVARILA DEJANA I PRE CARA, UHVAĆENA NA DELU SA NJIM KAKO RADI OVO!

Insider / Aleksandar Jovanović

Live TV

OVO KAMERE NISU ZABELEŽILE! ALEKSANDRA NIKOLIĆ PREVARILA DEJANA I PRE CARA, UHVAĆENA NA DELU SA NJIM KAKO RADI OVO!

Podeli vest

Bivši zadrugar dospeo je u žižu interesovanja svih medija prilikom ulaska u Zadrugu 6, kada je otkriveno da je sin jednog uticajnog srpskog biznismena.

Ovonedeljni gost emisije "Džet set Top 5" bio je izbačeni zadrugar i pevač Boža Džons, koji je ogolio dušu pred našim kamerama i priznao sve ono o čemu je ćutao u Zadruzi. 

Boža priznaje da mu je izbacivanje teško palo i da smatra da je zaslužio bolji plasman, ali neće odustati od borbe da se ponovo vrati u Belu kuću. Rijaliti učesnik nam je otkrio tajne zadrugara koje kamere unutar Imaginarijuma nisu uslepe da zabeleže.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

- Moram vam reći da se dobro osećam iako sam mislio da će mi trebati više vremena da se naviknem na realan život. Zadruga je za mene jedno novo iskustvo, jedna odskočna daska za posao kojim želim profesionalno da se bavim i smatram da sam u tome uspeo. Nisam sebe promovisao kao nasilnika i nemam zbog čega da saginjem glavu na ulici kada me neko sretne - započinje izbačeni rijaliti učesnik.

Foto: Printscreen

- Psihički sam pao tamo zbog maltretiranja od strane Mikija, Uroša i još pojedinih ukućana, što je dovelo do toga da budem izbačen. O mom sukobu sa Robertom se i danas govori, ali ja ga neću tužiti iako su mi advokati savetovali da to treba da uradim. On je mene toliko udarao pesnicama u glavu i davio me je, da obezbeđenje nije reagovalo mislim da bi me na kraju i udavio - govori Boža.

Foto: printscreen

Poslednjih dana glavna tema u Zadruzi je raskid Aleksandre i Dejana Dragojevića zbog Filipa Cara, no Boža nam je otkrio da je Aleksandra načinila preljubu mnogo pre nego što je ušao Filip u Zadrugu. 

Foto: printscreen

- Niko do sada to nije spominjao, ali imam pravo da kažem, da sam svojim očima video nakon žurke poljubac Aleksandre Nikolić i Zvezdana. To je bilo mnogo pre nego što je Car ušao, tako da ovo sad što se dešava je čista farsa. Ona je zaljubljena u Zvezdana i apsolutno je tražila razlog i način kako da ostavi Dejana, a da ne ispadne znate već šta - završio je Boža za emisiju "Džet set Top 5". 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!
PAKAO

Au! Srbiji se ne piše dobro! Šokantne vesti iz Amerike: Balkan će biti najteže pogođen deo Evrope!

Iako naučnici imaju alate i metode da izmere uticaj klimatskih promena - kako se to može učiniti pa da pojedinac, u okviru vlastitog života, ima neku vrednost kojom bi izmerio kako se, pod uticajem klimatskih promena, menja i njegov život? Nije lako zamisliti šta je tačno "prosečno globalno zagrevanje od 1,5 °C ili 2 °C" i na koji će nam način izmeniti svakodnevni život.

28.04.2024

12:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija