• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

22.01.2023

18:15

TRUDNA MAJA PO KOJI PUT? ONA JE TRUDNA SVAKE SEZONE SA DRUGIM MUŠKARCEM! Marijana Zonjić oplela po bivšim zadrugarima!

printscreen

Live TV

TRUDNA MAJA PO KOJI PUT? ONA JE TRUDNA SVAKE SEZONE SA DRUGIM MUŠKARCEM! Marijana Zonjić oplela po bivšim zadrugarima!

Podeli vest

Ovonedeljni gost emisije "Zadrugari na skeneru" bila je Marijana Zonjić

Bivša rijaliti učesnica i pevačica Marijana Zonjić komentarisala je goruće teme u Zadruzi 6.

Divlja akcija Zvezdana i Anđele pred kamerama na veliki praznik

Foto: printscreen

- Anđela je rešila da se predstavi ove sezone baš divno, da opravda Zadrugu 5 i kako se tada predstavila. Minut ćutanja za sve ono što imamo prilike sada da gledamo! Samo ću reći da je žalim...

Turbulentan odnos Sanje Grujić i Marka

Foto: printscreen

- Sanja se ove sezone baš ukanalila. Počela je jako lepo, mogla je stvarno da izdominira i ne smatram da je loša osoba. Ona je sama kriva za sve ovo što se dešava, jer je sama to dozvolila zbog dečka koji joj uopšte ne priliči. Ispada da ona trč za njim i moli ga da budu zajedno, a tek kada bude izašla i videla na šta to liči, mislim da će je tek tad biti sramota svega. 

Maja Marinković trudna sa Filipom Carem

Foto: printscreen

- Makica ponovo trudna? Po koji put, ona u svakog sezoni bude trudna sa različitim muškarcem. Nadam se da će se Taki jednog dana usrećiti sa svojim zetovima.

Fizički obračun Maje Marinković i Milice Veselinović

Foto: printscreen

- Ništa očekivano od Maje, ali iznenadila sam se kada je Milica u pitanju. Maja treba da se leči pod hitno jer znam da nije toliko loša, samo je luda zbog osobe koja ne vredi ništa. 

Car razvezo jezik, pa otkrio šokantne detalje veze Dejana i Aleksandre

Foto: printscreen

- Ja verujem u tu priču. U ovoj situaciji sam na Carevoj strani, zato što verujem da je Aleksandra iz te veze htela samo korist da izvuče. Jeste se njoj dopao Dejan i on je od nje zaista uspeo damu da napravi, ali evo kako se vratila u rijaliti pokazala je ko je ona zapravo. Njena veza sa Dejanom je bila rijaliti veza zbog plasmana i novca, jer bez njega nije ni postojala uopšte tamo. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Problem za Francuze: Lukas Ernandez pod znakom pitanja
Fudbal

Problem za Francuze: Lukas Ernandez pod znakom pitanja

Fudbaler Pariz Sen Žermena i francuski reprezentativac Lukas Ernandez (28), koji je u polufinalnom meču Lige šampiona protiv Dortmuda povredio koleno, mogao bi zbog povrede da propusti predstojeće Evropsko prvenstvo, objavio je danas "Lekip".

02.05.2024

17:30

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija