• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.02.2023

20:00

EKSKLUZIVNO "Selfie interview" Marko Miljković: U Lunu sam zaljubljen kao tetreb! Anabeli sam sve oprostio, ali nisam zaboravio!

informer.rs

Live TV

EKSKLUZIVNO "Selfie interview" Marko Miljković: U Lunu sam zaljubljen kao tetreb! Anabeli sam sve oprostio, ali nisam zaboravio!

Podeli vest

Marko Miljković je u emisiji "Selfi interview" potpuno ogolio dušu i iskreno govorio o supruzi Luni Đogani, ali i o tašti Anabeli Atijas

Za Marka je stigao rekordan broj pitanja na našem Instagram profilu. Miljković je svoj "Selfi interview" snimao u kolima dok je putovao kući, gde su ga čekale supruga Luna i ćerka Mia.


- Volim Lunu neviđenim žarom. Zaljubljen sam tetreb, emocije su iste kao i prvog dana kad smo se smuvali. Ona je savršena žena - rekao je Marko, a u nastavku emisije saznajte koje je još tajne otkrio o Luni!


Fanovi su ga zapitkivali i o tašti.


- Sa Anabelom sam u korektnim odnosima, na distanci smo. Tako nam je najbolje i tako treba da ostane. Nisam zaboravio ni šta sam ja radio u "Zadruzi", ni šta je ona radila. Verovatno nikad neću zaboraviti, ali jesam oprostio - rekao je Marko.


U nastavku emisije je bez dlake na jeziku pričao i o pobedniku prošlogodišnje "Zadruge" Dejanu Dragojeviću, ali i aktuelnom ljubavnom trouglu koji čine Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić. Marka ste pitali i da li će on i Luna ponovo ući u rijaliti i da li će snimiti duet.
- Ako nađemo dobru pesmu, očekujte ludilo! -
poručio je Miljković.


U emisiji saznajte i oko čega se najčešće svađaju on i Luna, od čega zapravo žive, da li će Mia uskoro dobiti brata ili sestru, kako se bore sa fanaticima koji ih vređaju i prete im...

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija