• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Goran Todorović

03.04.2023

18:00

OTKRIVAMO KADA MILENA KAČAVENDA ULAZI U ZADRUGU! Zvezdanu neće biti dobro kada je ugleda na vratima Bele kuće. (VIDEO)

Informer

Live TV

OTKRIVAMO KADA MILENA KAČAVENDA ULAZI U ZADRUGU! Zvezdanu neće biti dobro kada je ugleda na vratima Bele kuće. (VIDEO)

Podeli vest

Već dugo se spekuliše o ulasku Milene Kačavende u rijaliti "Zadruga 6", koja je inače kuma Ane Ćurčić i svedok je nemilih događaja iz njenog braka sa Zvezdanom Slavnićem, koji ju je prevario sa 23 godine mlađom Anđelom Đuričić.

Naime, Anina kuma se bezbroj puta oglašavala za medije, gostovala po raznim emisijma i otkrivala skandalozne detalje iz braka Ane i Zvezdana, ali i više puta izjavljivala da je spremna da uđe u "Zadrugu 6".

Numerolog Goca Dragišić za emisiju "Takav ti je horoskop", otkriva kada ćemo gledati kumu Ane Ćurčić u Zadruzi.

Foto: printscreen instagram

Numerolog Goca Dragišić

- Što se Milene tiče, ja mislim da je ona jedno pravo osveženje kada je u pitanju Zadruga. U moru laži pojavila se jedna iskrena žena koja se ne libi da kaže istinu ma kakva god ona bila. Meni se ona lično dopada i to može samo žena koja ima Marskovsku energiju. O njenom ulasku se mnogo govori i piše, a ja sam sigurna da će se to i desiti - govori numerolog i otkriva u kom periodu je možemo očekivati da se pojavi na vratima Bele kuće. 

Foto: ATA Images, E - Stock

- Numerološki gledano ona ima jako dobre aspekte za ulazak od polovine aprila pa sve do kraja maja taj period je aktuelan. Ja očekujem njen ulazak i sigurna sam da tek tada počinje onaj pravi haos koji svi čekamo da vidimo. Ne mislim haos u smislu tuče, već haos u smislu istine - završava numerolog Goca Dragišić. 

Foto: ATA Images

Podsećamo, Kačavendu su čak podržala i Anina i Zvezdanova deca da uđe u "Zadrugu", i pored tužbe od dva miliona dinara koju je podnela protiv Slavnića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija