• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

18.06.2023

15:59

(VIDEO) EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE DRAMATIČNU ISPOVEST NATAŠE ŠAVIJE NA INFORMER TV!

Informer

Live TV

(VIDEO) EKSKLUZIVNO POGLEDAJTE DRAMATIČNU ISPOVEST NATAŠE ŠAVIJE NA INFORMER TV!

Podeli vest

Starleta Nataša Šavija danas je bila ekskluzivan gost u jutarnjem programu Informer televizije i prvi put do detalja ispričala sve o pretrpljenom nasilju koje je doživela od Stefana Karića.

Šavija se u studiju pojavila sa majkom, sa još vidnim povredama na licu i tokom svog izlaganja rasplakala. 

Ona je iznela niz šokantnih i potresnih momenata o noći kada su joj nanete teške telesne povrede opasne po život. 

Foto: Informer

- Meni je jezivo kada vidim ove slike na ekranu, on je meni okrenuo život naglavačke i još trpim posledice. Te večeri je krenulo sve mirno, ja sam došla na njegov poziv i njegov drug je izašao po mene. Smestio me za sto, on nije bio tu već je igrao na bini, čekala sam ga duži vremenski period. U jednom trenutku došli smo do njega i pitala sam ga hoćeš li doći. Nakon toga je došao do mene i jako malo smo komunicirali, videlo se da je bio pijan. Bio je vatromet napolju, vratili smo se za sto i onda sam ga srela kod toaleta tu sam ga i zagrlila. Kada smo počeli da se penjemo uz stepenice on je mene samo krvnički povukao za kosu i udario. Jedino što mu je zasmetalo bio je moj preduboki šlic, bila je svečanija haljina dugačka. Levom rukom me je držao za kosu i onda mi iz sve snage lupio šamarčinu, onda sam ja tu njemu vratila šamar. Poludeo i krenuo da me navodi ka napolju, i kada smo zamakli od pogleda, ne mogu da kažem da me je gurnuo ali ja sam bila pala i onda se opet sagnuo, uhvatio me za kosu levom rukom gde nisam imala mogučnost da se zaštitim i udario me pesnicom u predelu lica - pričala je kroz suze potresena Šavija

Celo Natašino gostovanje možete detaljno pogledati u video prilogu ispod teksta: 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Esa

pre 11 meseci

Jasno kao dan da se protestima protiv nasilja rusi vlast. Licemerno i takva bi bila i buduca vlast opozicije.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija