• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

20.06.2023

11:39

ŽENE DOVODE MUŽEVE NA ESTETSKE TRETMANE I GOVORE IM ŠTA DA RADE! Gosti Informer televizije: U 21. veku možemo da uradimo sve kako bismo se osećali mlađe (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

ŽENE DOVODE MUŽEVE NA ESTETSKE TRETMANE I GOVORE IM ŠTA DA RADE! Gosti Informer televizije: U 21. veku možemo da uradimo sve kako bismo se osećali mlađe (VIDEO)

Podeli vest

Doktorka estetske hirurgije Vesna Ognjenović, doktorka stomatologije i anti-age medicine Iva Ćirović, kaskader Uroš Ćertić i frizer Zoran Ćumura u gostovanju na Informer televiziji govorili su o popularnosti estetskih intervencija kojima najviše podležu muškarci u Srbiji.

- Dosta se promenilo poslednjih par godina, pre je na 20 žena dolazio jedan muškarac i to krišom, a sada se promenilo. Kod nas je oko 30% pacijenata muškarci - istakla je doktorka Iva Ćirić.

Doktorka Vesna Ognjenović istakla je da se muškarci najviše odlučuju za tretmane koji će im olakšati način života.

- Prethodnih godina je slična situacija, a kod nas sada u ordinaciji je čak 50% muškaraca. Mnogi tretmani na koji se oni odlučuju olakšavaju im život poput laserske epilacije ili tretmana smanjenja znojenja - navodi Ognjenović. 

Doktorka stomatologije i anti-age medicine Iva Ćirić rekla je da su muškarci zahvalniji pacijenti i obrazložila je svoje mišljenje. 

- Muškarci su zahvalniji pacijenti, bolje se pridržavaju procedure nakon tretmana, dok žene stalno zovu sa potpitanjima. Želje muškaraca su praktičnije od želja koje žene istaknu, tako da oni nemaju probleme poput nezadovoljstva nakon intervencije - ističe Ćirić.

Foto: Miloš Rafailović

Doktorka Iva Ćirić

Kaskader Uroš Ćertić redovno se odlučuje

- Pošto sam u holivudskim produkcijama, a one ne opraštaju, iako nekad ne radim po tri meseca, moram sebe da održavam. Praktikujem lipolizu, i ciljam stomak, izbacujem mast na taj način i pridržavam se svega šta mi doktorka nalaže. Takođe, laserski sam skidao dlake ispod pazuha jer sam želeo što manje da se znojim. Topio sam salo mašinom koja takođe zateže kožu, ali lipoliza mi je favorit. To sve radim jer je kod nas ogromna konkurencija, a tek u Holivudu, i želim najbolje da izgledam -  rekao je kaskader Ćertić i dodao:

- Ne možeš da jedeš brzu hranu i da očekuješ da će se samo skinuti sve, bitni su treninzi.

Doktorka Ognjenović istakla je važnost stručnosti lekara.

- Estetska medicina postala je veoma zastupljena. Koža je naš najveći organ, ne treba bezazleno otići na intervenciju, važno je da se znaju alergeni, kao i svakoj drugoj grani estetskoj medicini treba pristupiti stručno kako sa strane lekara, tako i sa strane pacijenta - rekao je Vesna Ognjenović.

Konkurencija u kozmetičkim salonima je velika, ali doktorka Ćirić ističe da je bolje platiti i veću cenu kako bi se dobila kvalitetna usluga.

- Kada odete da sipate benzin, tamo te na pumpi pitaju da li ćete bolji ili lošiji, i svi sipaju bolji da bi auto duže trajao. Tako je isto i ovde, neki biraju da manje plate ne znajući šta im se ubrizgava u organizam, ne razmišljajući o zdravstvenim posledicama  - rekla je Ćirić.

Frizer Zoran Ćumura smatra da u 21. veku imamo takve mogućnosti koje možemo da iskoristimo da se osećamo što duže lepim i mladim.

- Samim radom u frizerskim i kozmetičkim salonima uvek sam ulagao u kvalitetne kreme. Prilično se bavim sobom, ali jednom u godinu dana odem da ubrzgam vitaminske koktele da bih se ja osećao bolje. 21. vek je, što da ne radim sve šta mogu da bih se osećao što duže što bolje i mlađe - rekao je Ćumura. 

Foto: Miloš Rafailović

Zoran Ćumura

Žene dovode muževe na tretmane kako bi poboljšali svoj izgled, i nakon intervencije većina njih bude potpuno zadovoljna. 

- Dolaze žene sa muževima, i onda muževi urade tretman koji im one kažu. Takođe, roditelji dovode adolescente kako bi rešili problem sa aknama ili bubuljicama, i nakon intervencija svi budu zadovoljni  - istakla je Ognjenović.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija