• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

20.06.2023

13:27

SIGURNO SE NE BIH VRATIO SA 24. MESTOM NA "EVROVIZIJI" KAO LUK BLEK! Princ od Vranje i Goca Tržan gosti Informer TV (VIDEO)

Informer TV

Live TV

SIGURNO SE NE BIH VRATIO SA 24. MESTOM NA "EVROVIZIJI" KAO LUK BLEK! Princ od Vranje i Goca Tržan gosti Informer TV (VIDEO)

Podeli vest

Gosti današnjeg jutarnjeg programa Informer TV bili su Goca Tržan i Princ od Vranje koji su ovom prilikom govorili na brojne estradne teme, te predstavili duet "Mirno".

Prvi je u studio stigao mladi pevač koji se publici predstavio na "Pesmi za Evroviziju", dok je iskusna pevačica stigla sa nekoliko minuta zakašnjenja.

Pevačica, čija karijera traje sada već tri decenije ušetala je u studio puna samopouzdanja, a voditelj programa Mili Čolić najavio ju je kao "Gradsku kučku", po istoimenoj pesmi koju je snimila pre nekoliko godina.

- Pa, jesam. Prava sam novobeogradska kučka.

Foto: Informer TV

Jutarnji program Informer TV

Na samom početku razgovora osvrnuli su se na kolaboraciju koju su predstavili, a koja će na Jutjubu biti dostupna večeras od 19 časova, te iz kog je razloga Tržanova pristala da sarađuje sa mladim i ne toliko afirmisanim izvođačem.

- Pristala sam zato što je talentovan. Ne znači mi što je mlađi. Pa, to već imam kod kuće. Šalu na stranu, drugačiji je, izgleda kao Tarzan i mislim da ima svetlu budućnost. Sceničan je.

Foto: Informer

Goca Tržan

Tema dana na Informer TV danas su svakako bili muškarci koji sve više posežu za estetskom hirurgijom, a kao žena "bez dlake na jeziku" Goca se osvrnula i na ove navode:

- Ja nisam neko ko osuđuje bilo šta. Ali kada je muškarac u pitanju, meni je sasvim u redu da ima bore, s druge strane nije u redu da nema zube ili, pak, dlake ispod pazuha - kazala je Goca, pa nastavila:

- Ja idem na botoks, negujem se, idem na mezoterapiju. Radim sve da bih zadržala jedrinu i svežinu. Mada, svesna sam da ovo neće trajati doveka - zaključila je.

Između pevačice i mladog Vranjanca velika je razlika u godinama, a na pitanje voditelja da li je Stefan taj koji se kači na njenu popularnost ili Tržanova na pevačevu mladost i vitalnost, gosti su rekli:

Foto: E-Stock

Princ od Vranje

- Ovo je simbioza koja je uvek korisna, niti sam ja parazit, niti je on. Prevashodno, meni prija da jedan mlad pevač želi da snimi duet sa mnom. Na kraju krajeva, ja sam gost u njegovoj pesmi. Pesma "Mirno" je njegova kompozicija. Snimila sam ja dosta dueta u karijeri. Nemam "trip" da moram da sarađujem sa ultra giga-mega poznatima - kaže Goca, a Stefan se nadovezao:

- Ja od malena znam za Gocu Tržan i moram da istaknem da mi je velika čast. Kao da sam sve ovo privukao. Još kao mali sam obožavao njen duet sa Tošetom Proeskim i kada sam čuo da ćemo sarađivati beskrajno sam se obradovao.

Goca je oduvek na sceni energična, a poznata je i po "britkom jeziku", pa su se ovom prilikom osvrnuli na spekulacije da li je Princ, ipak, previše fin za scenu i estradu:

Foto: ATAIMAGES

Goca Tržan

- On je jako fin i kulutan, ali je interesantan. Moram malo da ga pokvarim (smeh). Stefan je lepo vaspitano dete. To je potrebno, pa, i ja sam, verovali ili ne. S druge strane, ja sam naučila da se pred kamerama pretvorim u "Gocu Tržan". Scena je mesto gde treba da izazovemo one koji nas vole, ali i one koji nas ne vole.

Naposletku razgovora, Stefan se osvrnuo i na minuli izbor "Pesme za Evroviziju" na kome se predstavio numerom "Cvet sa istoka". On je na takmičenju nagrađen sa 12 poena od strane publike, ali stručni žiri nije bio toliko darežljiv, pa je u Roterdam, kao predstavnik Srbije, otišao Luk Blek.

- Žao mi je što nisam otišao, bio sam prvi od strane publike. Čitava Srbija se digla na noge, moje Vranje takođe. Neću da lažem, nadao sam se odlasku. Čak sam siguran da bi pesma "Cvet sa istoka" bolje prošla od Lukine. Pokidali bismo! Znam da se sigurno ne bih vratio sa osvojenim 24. mestom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
MANE

pre 10 meseci

A kako bi se vratio?Bedan komentar,vidi se tvoja velicina i ljubomora.

DR

pre 10 meseci

Decko mnogo si umislio a moj ti je savet da ne vredjas, nije prijateljski kao sto glumis tom decku prijatelja.On tvoju karijeru ne moze da ukrade kao sto nije ukrao ni svoju pobedu.Zato ne vidim svrhu tvovje izjave.Znam da ti je krivo sto nisi pobedio ali koliko znam sledeca godina je tvoja pobeda.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!
Politika

Počinje „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" u Vašingtonu!

Transatlantska liderska mreža i Evropski centar Atlantskog saveta iz Vašingtona, u saradnji sa Institutom za politiku i ekonomiju Jugoistočne Evrope iz Beograda, organizuju konferenciju „Transatlantski ekonomski forum Jugoistočne Evrope" koja će biti održana danas i sutra, 20. i 21. maja, u američkom Kongresu u Vašingtonu.

20.05.2024

10:52

Hronika

Sport

Planeta

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...
CNN TVRDI

Šok vesti iz Irana! Raisijeva smrt sprečila veliku promenu?! U igri bila dva kandidata za vrhovnog vođu, a sad...

Iranski predsednik Ebrahim Raisi (63) stradao je u helikopterskoj nesreći koja se u nedelju dogodila u pokrajini na granici s Azerbejdžanom, a nakon jednodnevne potrage danas je utvrđeno da su osim šefa države poginuli i šef diplomatije Hosein Amir-Abdolahijan i još sedam ljudi u letelici. CNN navodi da je Raisi bio najverovatniji kandidat za novog vrhovnog vođu Irana.

20.05.2024

09:48

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka
Srbija

Krstonosni hod do Krfa: Hodočasnici iz Užica stopama predaka

Tri ratna druga, Igor Vukašinović (54), Novica Pejić (63) i Ostoja Medić (68), prošli su danas kroz Užice na svom krstonosnom hodu sa Pala na Krf. Sa njima je i četvrtičlan Petar Dragaš u pratnji sa kombijem, a na put dug 1.200 km pošli su 14. maja.

18.05.2024

15:12