• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.06.2023

16:05

PRVE I EKSKLUZIVNE VESTI IZ CRNE HRONIKE! Na Informer TV počinje emisija "Iza trake" (VIDEO)

Informer

Live TV

PRVE I EKSKLUZIVNE VESTI IZ CRNE HRONIKE! Na Informer TV počinje emisija "Iza trake" (VIDEO)

Podeli vest

"Iza trake" je emisija koja gledaocima TV Informera donosi najnovije vesti iz crne hronike.

Novinari Informera uvek će biti prvi na terenu odakle će izveštavati o zločinima, suđenjima, udesima, kao i ostalim aktuelnim temama iz crne hronike.

U emisiji "Iza trake" moći ćete da ekskluzivno saznate informacije iz istrage, do kojih mogu doći samo novinari Informera.

Autori emisije Jelena Rafailović i Milan Dudvarski ne kriju uzbuđenje što će konačno sve informacije moći da podele i sa gledaocima INFORMER TV

- Jako se radujem. Hronika je sama po sebi dinamična, baš kao i televizija, pa sam sigurna da će to biti dobar spoj za naše gledaoce - kaže Jelena Rafailović. 

Milan Dudvarski ističe da su oboje već mnogo godina u novinarstvu i da, pored toliko iskustva, ovo predstavlja veliki izazov. 

Budite uz nas i pratite "Iza trake" - premijerno svakog dana od 26. juna od 18:20 časova, dok reprizu možete gledati od 7 časova

Gde da gledate Informer TV? 

INFORMER TV možete da gledate na kablovskim kanalima Telekoma na sledećim platformama: Iris TV pozicija 120, Iris GO pozicija 31, 'Supernova' i 'Supernova' (move n go) pozicija 20, m:SAT TV pozicija 19, Crna Gora - TV Plus pozicija 257 i m:SAT TV na poziciji 26, Bosna i Hercegovina - m:SAT TV pozicija 25 za teritoriju Republike Srpske i 35 za teritoriju Federacije BiH, aplikacija 'Arena klaud', aplikacija"Klik TV", Severna Makedonija - u okviru aplikacije mPlay na poziciji 7.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Novinari Informera uvek će biti prvi na terenu odakle će izveštavati o zločinima, suđenjima, udesima, kao i ostalim aktuelnim temama iz crne hronike. U emisiji "Iza trake" moći ćete da ekskluzivno saznate informacije iz istrage, do kojih mogu doći samo novinari Informera. Konačno ćemo saznati (ili ipak nećemo?) ko je naredio da Cvijan bude ubijen i(li) ko je izvršio ubistvo Cvijana, kad će sinu Željka Mitrovića početi suđenje zbog ubistva devojke koja je se nalazila na trotoaru, kad ćemo saznati SVE o gajenju i distribuciji marihuane u Jovanjici i koju ulogu je u tome imali Veleizdajnik i ministar Gašić i da li je tu jedan od razloga zbog kojih Veleizdajnik odlučno kaže ,,ne dam Gašića!'', kao i da li je tačno da je Veleizdajnik svoju bivšu suprugu dok je bila živa dok su bili u braku krvnički premlaćivao i da je ju je tokom jednog takvog premlaćivanja pesnicom udario u grudnu kost pa je ta kost naprsla, i da bi to ne bi saznali ondašnji slobodni mediji, Veleizdajnikova supruga je avionom hitno odvezena u inostranstvo u bolnicu o svom trošku a Veleizdajnik mu se revanširao tako što mu je trošak prevoza supruge plati par desetina miliona evra iz bidžeta Srbije, i da su joj francuski lekari spasili život itd i tsl, tojest: saznaćemo mnoge tajne, osim tajni koje se odnose na pljačku, pokušaj ubistva, izvršena ubistva i naručioce ubist(a)va.

Vesti

Nebojša Bakarec: Šokantno - Državljanin SAD, Vladimir Đorđević je NATO poslanik Miloša Jovanovića, francuskog državljanina!
Politika

Nebojša Bakarec: Šokantno - Državljanin SAD, Vladimir Đorđević je NATO poslanik Miloša Jovanovića, francuskog državljanina!

Parlamentarna skupština Saveta Evrope (PS SE) usvojila je Rezoluciju kojom se priznaje da je osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž bio politički zatvorenik u Velikoj Britaniji. Jedini poslanik u regionu koji je glasao protiv ove Rezolucije bio je poslanik iz Srbije, Vladimir Đorđević koji je član koalicije NADA, koju čine Novi DSS i POKS. Ovo je lepo prikazao list Informer, koji je razobličio i Vladimira Đorđevića i Miloša Jovanovića.

03.10.2024

17:34

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Filharmonijski koncert uz dela Prokofjeva i Šostakoviča
Kultura

Filharmonijski koncert uz dela Prokofjeva i Šostakoviča

Beogradska filharmonija nastupa prvi put pod dirigentskom palicom Haime Martina i predstavlja mladog violinistu Johana Dalenea, u petak 4. oktobra (Kolarac, 20č). Koncert nosi naziv “Živeti sa neprijateljem”, a orkestar izvodi dela Prokofjeva i Šostakoviča.

03.10.2024

14:31

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija