• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

23.06.2023

13:11

MAJU SAM OD IZLASKA IZ ZADRUGE VIDEO SAMO DVA PUTA! Taki Marinković o odnosu sa ćerkom po završetku rijalitija!

Informer TV prntscreen

Live TV

MAJU SAM OD IZLASKA IZ ZADRUGE VIDEO SAMO DVA PUTA! Taki Marinković o odnosu sa ćerkom po završetku rijalitija!

Podeli vest

Radomir Taki Marinković danas je gost kod Gorana Todorovića u zabavnom segmentu jutarnjeg programa u kojem je javno priznao da je ćerku od završetka "Zadruge" video samo dva puta.

 Na Goranovo pitanje koliko puta je video ćerku od njnog napuštanja rijalitija, Taki s emalo zbunio, pa iskireno rekao:

Foto: Informer TV prntscreen

Ćerku video samo dva puta... Voditelj Goran Todorović i Taki Marinković

- Maju sam video dva puta, ona putuje. Trenutno je u Mostaru, biće odsutna neko vreme - kratko je kazao Taki koji je potom prokomentarisao učešće svoje ćerke u protekloj "Zadruzi":

- Ona je bila prava Maja, onakva kakva jeste. Rasturila je te neke kokošinjce, ali je bila odlična - bio je misteriozan Marinkovićkin otac.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Ni oca ne viđa nakon "Zadruge"... Maja

A na pitanje zbog čega ni ove godine nije ušao u rijaliti, Tako je priznao da je Maja presudila tome da on ne uđe. Kako je otkrio, on je već bio potpisao ugovor dok je njegova ćerka tada bila u vezi sa Pecom Raspopovićem, suprugaom Aleksandre Subotić, te ona nije bila u planu za "Zadrugu 6"-. A kako joj je veza "pukla" pred sam početak rijalitija, umesto oca ušla je ona: 

- Ove godine sam potpisao ugovor sa Velikim šefom, ali se onda Maja vratila i sama je ušla. Ona je gotov proizvod, od nje znaju šta da očekuju. Ona je tada rekla:"Tata, ući ću ja sama da odradim to" i ja sam je podržao. Nije dobro da otac i ćerka budu zajedno na tom mestu - kazao je Taki. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
DAVIDSON ALBERT

pre 10 meseci

Pozdrav svima, svima onima kojih se to možda tiče, ovdje sam da podijelim opipljivo svjedočanstvo o tome kako sam dobio svoju financijsku slobodu od g. Davidsona Alberta. Dobio sam njegov kontakt od kolege na poslu i pokušao sam s njim, uvijek ću mu biti zahvalan što mi je pomogao da dobijem osigurani zajam kojim sam riješio svoje financijske probleme. Ako ste zainteresirani za dobivanje kredita, možete ga kontaktirati putem e-pošte: davidsonalbertloan@gmail.com

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15