• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/Goran Todorović

26.06.2023

19:00

RADA MANOJLOVIĆ KREĆE STOPAMA MILANA STANKOVIĆA! Pevačica u Informerovoj emisiji "HIT": Mnogo je bolje s Bogom nego s ljudima!

printscreen

Live TV

RADA MANOJLOVIĆ KREĆE STOPAMA MILANA STANKOVIĆA! Pevačica u Informerovoj emisiji "HIT": Mnogo je bolje s Bogom nego s ljudima!

Podeli vest

Popularna pevačica Radmila Manojlović poznata je po neobičnim stavovima kada je reč o zdravlju, planeti Zemlji, a sada je konstatovala da ima u planu da se okrene Bogu po ugledu na bivšeg dečka Milana Stankovića. Ona je u emisiji "HIT" koja se od danas emituje svakog radnog dana od 18 časova na televiziji Informer komentarisala i svoje bivše momke.

Kako narod kaže: "Ko čeka taj i dočeka", pa su tako i Beograđani posle dužeg vremena imali priliku da čuju Radu Manojlović u jednom prestoničkom klubu. Novinari su dočekali da Rada odgovori na brojna pitanja, te nas je najpre zanimalo na čiji će koncert ona otići u ovoj sezoni?

Foto: printscreen

- Pevam u Beogradu posle 100 godina, nemam pojma… Bilo je tu nekih kočnica. Ne verujem da ću stići na koncerte bilo čije, jedino sam ostavila slobodno za koncert Dragane Mirković - kao iz topa je odgovorila Rada.

A logično pitanje koje su joj novinari postavili je zbog čega ona do sada nije napravila solistički koncert, jer su sve njene mlađe koleginice to već uradile?

- Zato što sam bila glupa, realno, da je bio dobar tim oko mene, imala bih i koncert. Moje pesme su slušane, ali što se tiče vođenje karijere oko mene su bili ljudi koji su samo čekali da se jave na telefon i da uzmu procenat. Sada je sve drugačije - priznaje pevačica koja je rođenu sestru zaposlila kao menadžerku.

Radin stajling stalna je tema u medijima, a nas je zanimalo da li joj smeta što je porede s Vesnom Vukelić Vendi i govore joj da je obučena kao vašarska pevačica?

- Ja to i želim. Oni moraju da se zapitaju šta je kome cilj?! Hoću da me porede s Vendi, jer neko mora da nasledi i šatorsku crtu. Dosta nam je ovih s nivoom, dobro je da ste provalili da baš to želim - rekla je Rada ozbiljnija nego ikad.

Foto: printscreen

Ono što je, ipak, najviše intrigiralo javnost jeste Radin odnos s Milanom Stankovićem koji postoji i nakon 11 godina od njihovog raskida, a pevačica nas je ostavila bez teksta izjavom da će možda i ona krenuti njegovim putem i posevetiti se religiji.

- Ne smem da pričam o religiji, nije mi Milan zabranio, ali kroz njega mi zabranjuje neko, ne mogu sada da ti objašnjavam, komplikovano je. Pevamo i pevaćemo, ali je mnogo lepše tamo nego ovamo, mnogo je bolje s Bogom nego s ljudima - tvrdi Manojlovićeva očigledno sveža vernica.

Foto: ATA Images/printscreen instagram

Rada i Milan

A posle priče o Milanu, logično je bilo da je pitamo i za Harisa s kojim je raskinula, navodno zbog njegovih roditelja. Popularna Četerežanka samo za naše kamere otkrila je šta je prava istina.

- Apsolutno sve što se objavilo o meni I Harisu od 2016 godine nije tačno. Ni godine, ni deca, ni njegovi I moji roditelji, sve je bilo netačno. Navikla sam se da loše vesti prodaju novine. Isto kao što se pisalo da sam u lošim odnosim s maćehom, a nas dve smo nikad bolje. Nije tačno da me Harisovi roditelji nisu voleli, bila sam kod njega hiljadu puta I sve je bilo sjajno - progovorila je Rada o bivšoj ljubavi nakon brojnih spekulacija o razlogu raskida.

Možda je nije bilo dugo na estradi ali za vernu publiku koja je uz nju od samog početka Rada je spremila novi singl koji bi trebalo da izda na Đurđevdan, a na jesen stiže novi album pose 5 godina pauze.

Šta je sve Rada kazala gledaoci Informera imali su priliku da pogledaju u 18 časova u emisiji "HIT" koje će se emitovati svakog radnog dana, dok će vikednom biti prikazan specijal sa svim prilozima koji su bili u emisiji tokom proteklih dana.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost
Ljubimci

4 najdugovečnije rase pasa! Oni mogu da dočekaju duboku starost

Biranje kućnog ljubimca uvek je velik izazov jer u obzir treba uzeti mnogo faktora hoće li pas živeti u kući ili stanu, s decom ili mirnijim penzionerima, treba li mnogo vremena i strpljenja da ga dresirate, koliko će dlake gubiti i na kraju koliko će uopšte dugo živeti?

27.04.2024

06:21

Džet set

Srbija