• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.06.2023

19:30

PORODIĆU SE PRIRODNIM PUTEM! Tamara Milutinović za "HIT" na Informer TV progovorila o trudnoći, a evo šta kaže o bebinom imenu!

printscreen

Live TV

PORODIĆU SE PRIRODNIM PUTEM! Tamara Milutinović za "HIT" na Informer TV progovorila o trudnoći, a evo šta kaže o bebinom imenu!

Podeli vest

Tamara Milutinović govorila je za emisiju "Hit" na Informer TV, gde je otkrila sve detalje svog predstojećeg porođaja, kao i koje će ime dati devojčici.

Pevačica Tamara Milutinović ne krije sreću što će postati mama jedne devojčice, i uživa u svakom momentu blagoslovenog stanja.

Lekari tvrde da svaki vid treninga olakšava porođaj, pa nas je zanimalo da li i folkerka vežba i dalje?

- Ne treniram u trudnoći. Sve sam to odbacila, nije mi trenutak za teretanu i trening. Meditiram jer je i to vid treninga i vodim računa o ishrani. Vodim računa šta jedem i ne jedem za dvoje, što bi se reklo u narodu - kaže na početku razgovora za "HIT" Informer Tamara Milutinović.

Foto: printscreen

Da ne jede za dvoje vidi se iz priloženog, jer pevačica da nema trudnički stomak niko ni ne bi znao da je u blagoslovenom stanju. Mučnine, vrtoglavice, promene raspoloženja sve su to simptomi i faze kroz koje žene prolaze tokom devet meseci, a Tamara nam otkriva kakva je trenutna situacija kod nje:

- Osećam se kao da nisam trudna. Za sada sam super, a kažu da je sedmi mesec najkritičniji kada je u pitanju gojenje, pa ćemo videti - kaže pevačica.

Strah od porođaja je razumna briga, naročito za žene koje se prvi put porađaju, ali kod folkerke te brige nema.

Foto: ATAIMAGES

- Imam još tri, četiri meseca do porođaja. Nisam gledala porođaj na Jutjubu i nema te sile da bih gledala, pa da mi ostane trauma - kroz smeh kaže Tamara.

U svetu je postao trend da javne ličnosti zakazuju porođaje na njima bitne datume, a hoće li pevačica pratiti ove trendove ili će prepustiti sve kako priroda nalaže?

- Ne idem na carski rez. Želim da se porodim prirodnim putem i nadam se da će tako i biti, ali ako bude bilo potrebe zašto da ne - spremna je Milutinovićeva.

Foto: ATAIMAGES

Verujemo da sve zanima ime bebe kao i nas, ali pevačica nije želela za sada da otkriva da li je odabrala neko tradicionalno ili moderno ime za svoju ćerkicu.

- Smislili smo ime, ali nećemo da ga otkrivamo, da nam ga neko ne ukrade. Sačekaćemo još malo pa ćemo vam reći. Postoji i tradicionalna verzija imena koje smo odabrali - kaže pevačica.

Foto: ATAIMAGES

Bilo kako bilo, očigledno je da je Tamara spremna da postane majka, a mi smo je ostavili da uživa do našeg sledećeg susreta.

Emisiju "Hit" možete gledati svakog dana na televiziji Informer, od 18 do 21 čas, a vikendima specijalno izdanje sažetka svega onoga što ste mogli videti tokom nedelje.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)
Politika

Ministar Dačić poručio budućim policajcima da štite građane Srbije i štite Ustav svoje države (FOTO/VIDEO)

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić posetio je danas polaznike 42, 43, 44. i 45. klase Centra za osnovnu policijsku obuku i 39. generaciju učenika Srednje škole unutrašnjih poslova „Jakov Nenadović“ kojima je, kao budućim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova, poručio da nema jake države bez jake policije i vojske i da svoje stečeno znanje koriste u čuvanju ustavnog poretka, bezbednosti i stabilnosti zemlje i bespoštednoj borbi protiv kriminala.

25.05.2024

17:53

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija