• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.06.2023

10:06

MAJCI SAM REKAO DA SE NE STIDIM NAŠE TRADICIJE! Maturant koji je oduševio Srbiju na Informer TV: Nisam ni sanjao da ću jednog dana završiti u novinama! (VIDEO)

Printscreen/Informer

Live TV

MAJCI SAM REKAO DA SE NE STIDIM NAŠE TRADICIJE! Maturant koji je oduševio Srbiju na Informer TV: Nisam ni sanjao da ću jednog dana završiti u novinama! (VIDEO)

Podeli vest

Mihajlo Tošić, maturant koji je oduševio Srbiju, u gostovanju na Informer TV govorio je o ideji i reakcijama na njegov dolazak na matursko veče obučenog u narodnu srpsku nošnju na konju.

Profesori i maturanti Medicinske srednje škole pamtiće matursko veče po Mihajlu Tošiću koji je došao u narodnoj nošnji na konju.

- Prvo je bio plan drugačiji, ali moja pratilja nije želela da ide na maturu. Ja sam onda odustao, jer mi se nije ni išlo. Odjednom mi je palo na pamet ideja da dođem na konju. Prvo sam pomišljao na klasično izdanje, ali pošto me svi znaju da sam drugačiji od drugih, i onda sam se odlučio za narodnu nošnju. Kada sam rekao drugarima da ću takav doći, nisu mi verovali, pa su se iznenadili kada sam došao. Majka takođe nije verovala, ali sam joj rekao da se ne stidim naše tradicije! Nisam mislio da će ovo doći do novina, tako da sam se iznenadio - rekao je ovaj beogradski maturant i dodao:

- Kada sam prilazio rampi, svi su se okrenuli prema meni i počeli da me snimaju. Svi su mi aplaudirali, video se brzo proširio, i tek tada sam bio svestan šta sam uradio.

Naš gost istakao je da je provod na maturi bio odličan, a kako kaže, svoje školovanje nastavlja na višoj školi.

- Mnogi su tražili da se slikaju sa mnom, čak i drugari sa kojima se nisam družio. Cele noći sam ostao u narodnoj nošnji. To nam je možda bilo poslednje veče da smo svi zajedno na okupu, video sam suze kod mnogih, a i svi su bili oduševljeni mojim izdanjem. Sada mi je u planu da upišem Višu medicinsku i postanem sanitarni inspektor - istakao je Tošić i dodao:

- Najviše u svemu slušam roditelje, a oni me u svemu podržavaju. Ovo sam želeo jako, i oni su me maksimalno pomogli. Informacija da sam došao na konju već na maturi se proširila, a ubrzo sam bio na svim društvenim mrežama i u novinama. Nisam ni sanjao da ću da završim u svim medijima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija