• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

27.06.2023

20:36

(VIDEO) PRVA EMISIJA FUN ZONE! Miloš Milojević progovorio o Zvezdi, Partizanu, ali i mnogim drugim stvarima...

Informer

Live TV

(VIDEO) PRVA EMISIJA FUN ZONE! Miloš Milojević progovorio o Zvezdi, Partizanu, ali i mnogim drugim stvarima...

Podeli vest

Prvi gost emisije Fun zona bio je bivši trener Crvene zvezde, Miloš Milojević.

Bez dlake na jeziku, pričao je o Zvezdi koju je napustio, iako to nije želeo, o posrnulom Partizanu, o tome kako se noću budi zbog Nikole Jokića, o divljenju koje oseća prema Novaku Đokoviću. 

Govorio je i o privatnom životu, o tome koju pesmu naručuje u kafani, porodici i najvećem strahu u životu. Oprobao se sa našim kolegama i u pikadu, basketu i stonom tenisu. 

- Ja sam neko ko je navijač, ko je odrastao u Zvezdi i uz Zvezdu. Armija navijača, velika očekivanja od strane medija i samog kluba stvaraju veću dozu pritiska.

- Mi smo zemlja košarke i taj sport baš volim. Nažalost, imao sam strogog oca koji je rekao, "Nizak si, ne može košarka". Ja sam hteo da budem Alen Ajverson, ali nije bilo moguće. Sad kad vidim Kampaca da je nizak a kako igra, krivo mi je.

Pogledajte celu emisiju:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija