• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

28.06.2023

21:00

Teodora Džehverović: Odrekla bih se karijere zbog porodice! (VIDEO)

printscreen

Live TV

Teodora Džehverović: Odrekla bih se karijere zbog porodice! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Teodora Džehverović kaže da je mnogo ranije rekla stop skadalima, ali gde god se pojavi nastaje haos.

Pevačica kaže da je puno toga postigla, da vredno radi na sebi, da se trudi i ulaže u svoje pesme, ali ističe da bi bila spremna da se odrekne karijere zbog porodice.

- Da zbog porodice bih se odrekla. Uradila sam dosta stvari, postigla puno toga, tako da kada se desi ta prava ljubav, vredna je odricanja. Zbog karijera sam se odrekla mnogih stvari, pa ako se desi prava ljubav ne bih se odrekla svoje porodice.

 

 

Foto: prinstscreen

 

 

Bivša učesnica rijalitija "Zadruga" Teodora se sada osvrnula na brojne skandale koji je prate u poslednje vreme, pa je iskreno progovorila o svemu:

Gde god se pojavim, mora da se desi neki skandal, takva sam osoba. Ali umorila sam se od svega... Neki ljudi misle da ja te stvari radim namerno, a ne znaju da nemam više živaca i snage da nosim taj krst na leđima. Mogu ja da isprovociram nekom slikom na Instagramu, ali to je maksimum, ali da pravim neke lažne priče više nema smisla.  Bilo mi je loše 5 dana, posle više ne. 

Teodora Džehverović ističe da su je pogodili komentari i osuda javnosti.

-  Jedan period je bio žestok! Ja više ne mogu da upišem svoje ime i prezime na internetu i pogledam šta je sve izašlo o meni. Svaki dan nešto skandalozno izađe, neverovatno... Moram da se povučem jer ne mogu da stanem na put nekim ljudima i nekim stvarima. Da bih sačuvala psihu, najbolje je da nestanem, da se povučem potpuno, ali ni to nije rešenje...

Foto: Miloš Rafailović

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!
Društvo

Najnovije upozorenje RHMZ! Ovi delovi Srbije na udaru pljuskova, grada i olujnog vetra: Nevreme koje nosi sve pred sobom!

Snažni konvektivni oblaci koji se formiraju u Šumadiji premestiće se ka području Pomoravlja, Braničeva i južnog Banata. Ovi oblaci će izazvati lokalno intenzivne pljuskove praćene grmljavinom, mogućom pojavom grada i kratkotrajno jakim olujnim vetrom u područjima gde se pljuskovi budu razvili, najnovije je upozorenje Republičkog hidrometeorološkog zavoda (RHMZ).

26.06.2024

15:08

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17