• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

29.06.2023

21:00

Naš sin Andrej voli kada se Taške i ja ludiramo! Viki Miljković progovorila o porodici, otkrila svoje planove za budućnost (VIDEO)

Informer printscreen

Live TV

Naš sin Andrej voli kada se Taške i ja ludiramo! Viki Miljković progovorila o porodici, otkrila svoje planove za budućnost (VIDEO)

Podeli vest

Viki Miljković je istakla da nikada nije krila svoj privatni život, ali da ni nema potrebu da ga previše plasira u javnosti.

Pevačica Violeta Viki Miljković je davne 1994. godine objavila pesmu "Koka kola, malboro, suzuki" i oduševila publiku. Međutim, ono što javnost nije znala je to da u spotu glume Aleksandar Milić Mili i Marina Tucaković.

- Ne mogu da kažem da je Mili bio maneken u mom spotu, jer ne mislim da je on maneken. Šalim se, ja Milija mnogo volim, mi se poznajemo dugi niz godina. Svi smo se sastajali kod Marine i družili. Kada je došao iz Hrvatske, on je svoju karijeru započeo kod Marine i Fute - otkrila je ona. 

Foto: Informer printscreen

 

Često se na društvenim mrežama pojavljuju snimci Viki i njenog supruga Tašketa na kojima se može videti da se njih dvoje ponašaju kao zaljubljeni tinejdžeri, a pevačica je otkrila da su oni oduvek bili takvi samo što nije bilo društvenih mreža na kojima bi se to plasiralo. 

- Taške i ja smo u suštini jedna velika deca. Naš sin Andrej voli kada se mi ludiramo i on se sa nama već uklopio. Nerminu je to u početku bilo čudno, ali se i on uklopio. Sad su se Nermin i Andrej udružili pa nas snimaju i kače na Instagram. Nekada nisu postojale društvene mreže pa me niste mogli videte pre. Ja u principu nikada nisam krila svoj privatni život, ali opet ne volim ni sve da stavim na tacnu. Postoje neke stvari koje treba da ostanu u četiri zida. Svako treba da ima svoju intimu, tišini i mir - otkrila za emisiju "Hit" Viki. 

U poslednje vreme se suškalo da Viki i Taške žele da kupe nekretninu u Istanbulu, a pevačica je sada otkrila da im to trenutno nije u planu. 

- Uopšte ne razmišljam o kupovini nekretnina u Istanbulu. Tamo imamo svoju firmu, kancelariju, zaposlene radnike, ali nemamo nekretnine - ispirčala je Viki. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija