• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.

01.07.2023

08:27

Zapaljene su i demolirane državne zgrade! Vučićević u specijalnom programu: Ljudima u Francuskoj je verovatno ovo najgore jutro još od Drugog svetskog rata

printscreen

Live TV

Zapaljene su i demolirane državne zgrade! Vučićević u specijalnom programu: Ljudima u Francuskoj je verovatno ovo najgore jutro još od Drugog svetskog rata

Podeli vest

Informer TV od 8 časova nastavio je specijalni program o haosu u Francuskoj, koji preti da preraste u ozbiljan građanski rat.

- Dobro jutro, gledaoci, nama ovde u Srbiji i Beogradu i jeste dobro jutro. Ljudima u Francuskoj je verovatno ovo najgore jutro još od Drugog svetskog rata. Sukobi demonstranata i policije pretvorili su se noćas bukvalno u građanski rat, francuski mediji javljaju da je grad Lion potpuno van kontrole države i van kontrole policije. Nasilni demonstranti zauzeli su ceo grad. Zapaljene su, uništene, demolirane i opljačkane sve državne zgrade, gotovo da nema prodavnice koja nije opljačkana - rekao je Vučićević i dodao:

- Francuski mediji javljaju da policija gotovo da nema snage da se obračuna sa demonstrantima, a državni vrh ozbiljno razmišlja o uvođenju potpunog vanrednog stanja i upotrebi vojske u obračunu sa demonstrantima. O ozbiljnosti situacije najbolje govore snimci koji su u prilogu - rekao je Vučićević. 

- Prema zvaničnim podacima, nema žrtava - rekao je na početku specijalnog programa glavni i odgovorni urednik Informera Dragan J. Vučićević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija