• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.07.2023

13:14

Gledajte uživo na Informer TV! Film posvećen Đorđu Mihailoviću

AP Images

Live TV

Gledajte uživo na Informer TV! Film posvećen Đorđu Mihailoviću

Podeli vest

Na Informer televiziji upravo možete gledati film posvećen čuvaru srpskog groblja "Zejtinlik" u Solunu.

Dokumentarni film "Čuvar časti i ponosa - Đorđe Mihailović" možete da gledate na Informer televiziji ili OVDE

Film je snimljen u produkciji „World media“ d.o.o. Banja Luka, a snimanje je podržalo Ministarstvo za evropske integracije i međunarodnu saradnju Republike Srpske, Kabinet predsednika Republike Srpske i Predstavništvo Republike Srpske u Grčkoj.

Podsetimo, Đorđe Mihailović je preminuo je u nedelju u 96. godini. Tokom svog života čika Đorđe je bio vredan primer za svakog čoveka koji voli svoj narod i ne zaboravlja njegove žrtve.

Čuveni deda Đole, rođen je 1. maja 1928. godine u Solunu. Više od pola veka dočekivao je i ispraćao potomke stradalih srpskih ratnika u srpskih ratnika na Solunskom frontu u Prvom svetskom ratu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija