• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.07.2023

14:25

Stručnjaci na Informer TV: Liposukcija nije rešenje gojaznosti!

Zoran Sinko

Live TV

Stručnjaci na Informer TV: Liposukcija nije rešenje gojaznosti!

Podeli vest

Gosti Informer TV bili su Dušan Blagojević, dipl. pravnik i psihoterapeut i Brankica Tepavčević, specijalista za plastičnu i estetsku hirurgiju.

Gosti Info dana saglasni su da problemi nastaju kada osobe žele da se menjaju. Takođe, rekli su i da liposukcija nije rešenje problema gojaznosti. 

- Ako pođete od toga da vam to obezbeđuje posao i mnoge druge stvari, onda to nije luksuz, već potreba. Ja sam imala jednu mušteriju, bankarku, koja je dolazila da se osveži - rekla je dr Tepavčević.

Foto: Zoran Sinko

Dr Brankica Tepavčević

- Lepota jeste bitna, ali nije presudna. Grešimo ako mislimo da lepota dovodi do one duboke privlačnosti koja traje - istakao je Blagojević.

Foto: Zoran Sinko

Dušan Blagojević

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija