• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.07.2023

09:47

Ćuta je jedno sprdalo, on je uvek pijan i ponaša se kao klovn! Šešelj na Informer TV: Prozapadna opozicija namerno pravi incidente

Zoran Sinko

Live TV

Ćuta je jedno sprdalo, on je uvek pijan i ponaša se kao klovn! Šešelj na Informer TV: Prozapadna opozicija namerno pravi incidente

Podeli vest

Predsednik SRS Vojislav Šešelj bio je gost Info Jutra na Informer TV, zajedno sa narodnim poslanikom Uglješom Mrdićem, gde je govorio o jučerašnjem incidentu u Skupštini i o ponašanju prozapadne opozicije.

Uglješa Mrdić, narodni poslanik govorio je na samom početku gostovanja šta se zapravo događalo tokom sednice juče i istakao da opozicija želi stalno da pravi incidente.

- Smetalo im je prisustvo Aleksandra Martinovića u sali, prilazili su poslanicima SNS da nas vređaju, da nas snimaju mobilnim telefonom. Mi svi iz SNS ostali smo smireni. Opozicija želi nasilje, treba im neki incident da bi imali razloga za nove proteste. Oni nas maltretiraju mesecima, nemaju nikakav program, nemaju šta da pruže. Kada treba da prave incident tu su sjedinjeni - istakao je Mrdić. 

Foto: Zoran Sinko

 

Vojislav Šešelj govorio je o jučerašnjem incidentu u Skupštini i istakao da je sve to bilo prenaduvano i da opozicija sve što radi, radi na svoju štetu.

- Prozapadna opozicija namerno pravi incidente, ali to rade na svoju štetu. Ovo je zaista bilo ničim izazvano. Ovo je bilo prenaduvano što se tiče Aleksandra Martinovića, iako ja imam njemu mnogo toga da zamerim od ranije. I sam Martinović nema svoju decu, već je oženio samohranu majku sa troje dece i svaka mu čast na tome. On je to govorio poslanicima, ali nije napadao sve ljude koji nemaju decu. Uvek sam za to da ljudi usvoje decu, ako ne mogu da imaju svoju biološku. Sve to u Skupštini je bilo prenaduvano, nemam razloga da branim Martinovića. Da nije bilo ovo, bilo bi nešto drugo. Ovo sve narod gleda zabave radi. Iz lažne opozicije su malo ustuknuli, ali ipak i dalje drže isti kurs, poput Boška Obradovića. Lažne patriote i oni iz prozapdne opozicje isto kolo vode - rekao je Šešelj i dodao da je Ćuta jedno sprdalo i da se ponaša ko klovn, ali da narod to voli da gleda.

- Ovaj naprednjački režim je mnogo bojažljiviji nego onaj Julski ili kada je bio Đinđić na vlasti. Preključe je Orlić, koji ima veoma jake nerve i staložen je po prirodi, kaznio Ćutu odstranjivanjem sa sednice. Međutim, Ćuta se pojavio juče u Skupštini što se ranije nikada nije dešavalo. On je poneo i zvučnik, sledeći put će poneti i vatrogasni šmrk. Skupštinsko obezbeđenje da ga je zaustavila on ne bi mogao da uđe u salu. Ćuta je jedno sprdalo, on je uvek pijan. Ponaša se ko klovn, pa zbog njegovog ponašanja narod to voli da gleda. Ćuta definitivno neće da se pojavi, a sa mnom nikada pogotovo ne želi nigde da gostuje. Trebali ste da Ćuti ponudite gajbu Rubinovog vinjaka, da bi došao na Informer televiziju. Uvek mu u Skupštini neko donese alkohol, iako to ne bi smelo da se radi - rekao je Šešelj.

Foto: Zoran Sinko

 

Mrdić je naglasio da je opozicija veoma licemerna i da stalno napada sadašnju vlast.

- Ovi iz opozicije u Skupštini su licemerni. Oni mogu našu decu da vređaju i da psuju i decu predsednika Vučića. Ja sam protiv toga da se napadaju bilo čija deca. Nek napadaju nas, ali porodice neka ostave na miru - upozorio je Mrdić. 

Šešelj je ukazao na to da se opozicija preračunala, ali da narod neće da prihvati njih na vlasti.

- Opozicija se preračunala. Lideri prozapadnih protesta se nisu pojavljivali na protestima, već su hteli da to budu građanski protesti na početku. Imali su za govornike i neke glumce, voditelje. Međutim, lideri prozapadne opozicije su sada sve više u planu. Ko će za lidere Srbije da prihvati Mariniku Tepić, Srđana Milivojevića, Ćutu? Apsolutno niko - zaključio je Šešelj i dodao da podržava Vučića, jer brani Republiku Srpsku, Srbe u Crnoj Gori, što ne želi da prizna sankcije Rusiji i što ne priznaje lažnu državu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija