• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Sandra STOJANOV

11.07.2023

21:13

Bilal nikad iskrenije o Maji: Nema opšte znanje, ali je inteligentna

Aleksandar Jovanović

Live TV

Bilal nikad iskrenije o Maji: Nema opšte znanje, ali je inteligentna

Podeli vest

U emisiji "Hit" Bilal Brajlović je pred našim kamerama izneo sve detalje ljubavnog odnosa sa starletom Majom Marinković, a kako je istakao ona ne poseduje opšte znanje, ali je pametna.

Foto: Aleksandar Jovanović

 

 

Treće plasirani učesnik rijalitija "Zadruga 6" kaže da je atraktivna crnka toliko ljubomorna da ne želi ni na sat vremena da odvoji od njega. Interesantno je da mu je strah sve vreme držao za sad  nezvanični tast Radomir Marinković Taki.

-  Maja ne želi da se odvoji od mene, nedavno je insistirala da sa njom dođem na snimanje emisije, kako bi bila sa mnom u pauzi. Želeo sam da ostanem kod kuće i gledam filmove, ali nije htela ni da čuje za to. Strašno je ljubomorna! Naljuti se na mene bez razloga, a zna da je volim i da sam iskren prema njoj. Ponekad se ponaša glupo, a zapravo je veoma pametna.

Bilal kaže da se promenio i da se skroz smirio od kako su započeli zajednički život:

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

 

 

- Ušao sam kao mlad i zelen dečaćić, nafuran, istripovan dečaćic. Zaista sve ono što mi se dogodilo u rijalitiju, moj pad i lomljenje noge me je skroz promenilo. Nakon svega što se izdešavolo sam sazreo. Imam miran život sa Majom, ne mogu da poveruju ljudi, ali je tako.

Izabranik Maje Marinković kaže da sje ona sama odlučila da se skrasi, jer shvatila da je on čovek koji ima iskrene emocioje:

- Sama je odlučila da smiri, previše je godina provela u rijalitiju, ima dosta lažnih prijatelja. Maja nema opšte znanje, ali je inteligentna nakon toliko rijalitija. Bila je sa raznim muškarcima i dosta starijim, opsnim, pametnijim ali su joj svašta radili, nisu kao ja. Pogotovo jer je Maja malo luda, kada joj se radi svašta ne može da se očekuje da bude ok. Sada nam je super, kako će biti vreme će pokazati. Voleo bih da sve bude super.

Bilal ističe da sebe vidi kraj Maje:

- Da vidim nas zajedno, inače nas ne vidim zajedno u budućnosti, ne bih bio bio sa njom. Ona je sve ono što sam mislio da ne postoji. Valjda je to ljubav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija