• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

14.07.2023

13:48

Tea me je ispalila za koncert na Tašu! Nataša Aksentijević imala dogovor sa pevačicom, poseban angažman propao!

Zoran Sinko/Miloš Rafailović

Live TV

Tea me je ispalila za koncert na Tašu! Nataša Aksentijević imala dogovor sa pevačicom, poseban angažman propao!

Podeli vest

Glumica Nataša Aksentijević gostovala u jutarnjem programu Informer televizije i govorila o svojim poslovnim angažmanima ali i kilogramima.

U poslednje vreme njene objave na društvenim mrežama privlače ogromnu pažnju, pa su mnogi pomislili da je Nataša pored toga što je glumica postala i influenserka. 

- Ja ni dinar nisam zaradila od Instagrama, sve što me neko zamoli da okačim ja okačim za džabe. Tako da to ne bih nazvala influenserskim poslom. 

Poznata voditeljka je imala veliki višak kilograma, ali im je objavila rat. Ona je pre dve godine započela jedan projekat u kojem je cilj bio da izgubi čak 50 kilograma, a da ceo proces bude ispraćen okom televizijske kamere. 

Ona je uspela uz pomoć adekvatne ishrane da dovede liniju do savršenstva, ali kako kaže protivnik je nutricionista. 

Foto: Zoran Sinko

 

 

- Ja sam veliki protivnik nutricionista, za to sam da se vratimo našim babama, one su uvek lepo govorile: "Kore tanke, jabuke zdrave, šećer se istopio". Nutricionisti mnogo preteruju da se jede semenje, da zobaš, treba jesti umereno, ne prežderavati se, iako je i to jedan od sitnih grehova. Ako moram da izaberem greh neka bude to, borim se jako dugo sa kilogramima, al eto na neki način mi ide - rekla je Nataša pa dodala kako je očekivala poziv pevačice Tee Tairović za koncert na Tašu jer se u jednoj emisiji našalila da bi mogla da joj bude igračica:

- Ja sam baš zbog svog sadašnjeg izgleda tada rekla Tei da hoću da joj igram na koncertu. Očekivala sam poziv ali me nije zvala, tako da nisam uspela to da izvedem iako mi je obećala- rekla je duhovita glumica

Foto: Zoran Sinko

 

 

Ona vredno radi na mnogim projektima, a kako kaže posebno je ponosna na sriju "Popadija" i predstavu "Kako sam se nadala, dobro se nisam udala". 

- Serija "Popadija" emituje se od jeseni na "Prvoj" televiziji, ja sam se odvažila da se oprobam u solo karijeri. Igram pevačicu. Najteže mi je palo što sam morala da istražujem ovu modernu muziku, jer volim fank i bluz. Predstava "Kako sam se nadala dobro se nisam udala" je interesantna priča koja nosi divnu poruku sa sobom, da je ljubav potrebna za sve. Igram lik Darinke koja se udaje za jednog čoveka koji je samo voli, a nema ništa, pored silnih udvarača koje je imala i koji su imali sve. Napravili smo savršenu stvar sa tom predstavom. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija