• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/Ana S.

17.07.2023

19:07

"Rodila sam irske blizance", Marija Mikić nasmejala sve izjavom o deci u emisiji "Hit"! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

"Rodila sam irske blizance", Marija Mikić nasmejala sve izjavom o deci u emisiji "Hit"! (VIDEO)

Podeli vest

Pevačica Marija Mikić je fenomen jer je za samo godinu dana uspela dva puta da se porodi, a da u isto vreme održi svoju muzičku karijeru. Ona je sada opisala kako izgleda život s dve bebe, te priznala i da za to u kući imaju "dijagnozu"

Mariju su najpre naši novinari pitali kako je njena ćerka Đurđa, koja je starija samo 10 meseci, reagovala na brata Miliju:

- Nije uopšte reagovala na mlađeg brata i ona ide non stop i ljubi batu, ali kada ga dohvati ne dao mu Bog. Ona ne zna i dalje kako se pokazuje ljubav jer ona ako ga udari po glavi, misli da je to ljubav. Moram da idem non-stop da ih pazim i odvajam jer kada približim njega njoj ona ga ljubi, ali kada ih ostavim same ona ga odmah džapa jer je to njoj prezanumljivo, pošto je to njen mali bata. Mi imamo dijagnozu, šalim se, to se zovu "irski blizanci" kada su deca rođena u godinu dana razlike. Ne mora to da bude ista kalendarska godina, tačnije za manje od godinu dana razlike kao što su oni. Ako budemo imali sreće da nam pedagozi u školi daju da idu u isto odeljenje možda će to da bude jednog dana, ali mislim da je njemu olakšano što će da ima takvu seku i da sve prati - kazala je Marija.

Foto: Miloš Rafailović

 

 

Ona je otkrila i kako će reagovati ako u narednih godinu dana ponovo zatrudni:

- Gledaćemo da se ne desi (smeh) Šalim se. Toliko smo se borili za Đurđu da je meni bio šok što sam ostala trudna po drugi put i uopšte se nisam radovala u početku jer sam se bojala svega što me čeka. I kada je trudnoća izašla na pravi put, uopšte me više posle toga ništa nije brinulo. Sve je to dar od Boga i ako se desi još jednom, hvala Bogu.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

U emisiji "hit" pitali smo Mariju i da li njena ćerka Đurđa i sin Milija liče jedno na drugo?

- Mislim da ne liče, ali ajde videćemo. Meni u nekim trenucima Đurđa kada se okrene je ista ja, a karakterno ne znam na koga je, svoja je potpuno. Totalno je šašava i blesava, i mogu da kažem da mi je drago što je takva. Ne mora baš da bude kao mama i tata. Jovan i ja smo deca u telu odraslih ljudi, ali ne mora da bude kao mi, neka bude malo ozbiljnija.

Foto: Printscreen/Instagram

 

 

S obzirom na to da će se Marija uskoro udati za svog partnera Jovana Pantića, te da su zakazali svadbu za 22. juli, mi smo je pitali i da li su smislili koreografiju za prvi ples:

- Ne smem ovo da ispričam. Presmešno je. Znaš ono kad gledaš nešto i Instagram algoritam ti izbaci nešto. Pronašao je neki video gde devojka drži ruke oko momka i on je podigne i onda je tražio da mi to probamo, ali on kao da nije svestan da ja nisam mala žena, ima me. Ja sam njega uhvatila, krenuli smo da se vrtimo i naravno da sam pala. Onda je odlučim da imamo običan ples. Verujem opet da će biti nešto improvizovano na svadbi. Organizovali smo svadbu za mesec dana. Prvi ples je po mom miišljenju neka emocija i ja tu ne bih ništa dirala, kako nam se bude zalomilo tako će biti. Apelujem na sve goste da mi ne daju mikrofon. Šalim se, otpevaću nešto, ali želim da se provedem samo. Želim da mi venčanica bude što veća. Planirala sam da budem u patikama za svoju svadbu. Mislim da će Jovan za svadbu biti jako sveden i lep, videla sam samo kakvi će dugmići da budu, inače ne znam da li će mu neke fiks ideje pasti na pamet, a što se mene tiče, ispuniću neke svoje klinačke ideje. Nemam tremu to je bitno. Meni to venčanje ništa neće promeniti, to je samo eto da se skupimo i provedemo - kazala je pevačica. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija