• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

19.07.2023

08:17

Specijalni program na Informer TV! Kosta K, dečak-monstrum, masovni ubica bez trunke kajanja

Miloš Rafailović

Live TV

Specijalni program na Informer TV! Kosta K, dečak-monstrum, masovni ubica bez trunke kajanja

Podeli vest

Kosta je čisto zlo, sa inteligencijom na nivou genija. Svesno se suočio sa roditeljima dece koju je pobio u školi, ne pokazavši ni trunku emocija niti kajanja. Hladnokrvno je ispričao kako je 3. maja u stanu na Vračaru uzeo očeve pištolje iz jedne fioke, na kojoj je bila brava sa šifrom koju je znao, i krenuo je u krvavi pir.

Ovo su juče ispričali svedoci saslušanja dečaka ubice Koste K, koji je pre dva i po meseca pobio devet đaka i portira u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

O svemu tome danas u Specijalnom programu na Informer TV govore stručnjaci, a emisiju možete da gledate i OVDE.

Podsetimo, Kosta K. trenutno je na psihijatrijskom veštačenju na klinici u Beogradu, gde je u više navrata pitao medicinsko osoblje kad će biti pušten kući i zašto ga drže zatvorenog. On je, naime, pre masakra pretraživao na internetu da li je krivično odgovoran, s obzirom na to da tada nije imao navršenih 14 godina, i kada se uverio da mu ne preti robija, isplanirao je krvavi pir. Među stvarima u sobi je imao spisak dece za odstrel, kao i detaljan plan kretanja kroz školu. 
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija