• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2023

17:00

Ove palačinke je Tito obožavao: Posetili smo kuhinju u Grockoj kako bismo saznali tajni sastojak (VIDEO)

printskrin/youtube.com

Live TV

Ove palačinke je Tito obožavao: Posetili smo kuhinju u Grockoj kako bismo saznali tajni sastojak (VIDEO)

Podeli vest

Neke starije generacije znaju koliki je Tito bio gurman koji je uživao u različitim svetskim i domaćim specijalitetima. Ipak u jednoj kuhinji u Grockoj za njega su kuvari pravili posebne palačinke!

Ekipa emisije "Rekli su mi da..." morala je da ode na ovo takozvano Agino brdo i sazna kako se pravi ovaj specijalitet.

Grocka, Srpska Kalifornija ili Agino brdo, istoričari kažu da je sa ovog mesta bio jedan od najlepših pogleda u celoj Evropi. Pored dobrog pogleda, i čistog vazdiha, neki tvrde da ovde postoji idealno magnetno polje koje ima efekta na zdravlje. A prijatno osoblje restorana i ugodan ambijent pružiće vam mir za rad ili opuštanje koji vam je potreban.

Počev od Tita, ovaj restoran posećivale su čuvene svetski poznate glumice poput Sofije Loren, političara kao što je Henri Кisindžer, državnika i šefova država Evropske zajednice i zemalja Nesvrstanih, ali i džez muzičara Luja Armstronga.

Veliki državnik koji je proputova svet, Tito, uživao je u gratiniranim palačinkama, a bogami i mi smo! A kako se naša voditeljka Lidija Makragić snašla pripremanju i degustiranju istih pogledajte u videu ispod!

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija