• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

19.07.2023

22:54

"Nikada ne bih bila sa nekim ko je umetnik" Iva Štrljić objasnila zašto ne bi mogla da bude u vezi sa glumcem!

Miša Obradović

Live TV

"Nikada ne bih bila sa nekim ko je umetnik" Iva Štrljić objasnila zašto ne bi mogla da bude u vezi sa glumcem!

Podeli vest

Glumica Iva Štrljić godinama uspeva vešto da izbegava detalje svog emotivnog života, a sada je ekskluzivno pred kamerama emisije "HIT" ispričala kako izgleda njen tip muškarca i zašto nikada sebe ne bi mogla da zamisli u emotivnoj vezi sa kolegom glumcem.

1. Tri karakterne osobine zbog kojih ne bi trebalo da se bude u vezi sa glumcem?

- Pitate osobu koja nije nikada bila sa glumcem, a i to nije moj izbor, jer ja volim neke potpuno drugačije muškarce. Ne bih nikada bila sa nekim ko je umetnik. To ne znači da niko drugi ne treba da bude. Što se tiče karakternih osobina, možda ću da opišem osobine koje imaju i glumice, koje drugačije deluju kada su muškarci u pitanju. Prvo, i glumac i glumica vole da su obožavani, da im se svi dive, da ih svi vole, to nekada nije moguće, ali to je jedna od osobina. To ženama ne odgovara jer ona voli da je ta koja je obožavana i kojoj se dive, tako da taj muškarac mora da nauči da verbalizuje i pokaže njoj. Druga osobina je za dame koje vole da je muškarac stalno pored njih, što nekada nije moguće, jer muškarac mora da snima noću, to je posao kojem se pruža ceo život. Ima nekih žena koje ne bi mogle da vide svog partnera u eksplicitnim scenama, a to je sastavni deo svakog glumačkog posla.

Foto: Miša Obradović

 

2. Tri stvari koje svaka slobodna žena treba da krije o sebi?

- Ima ih 333, a ne samo 3. Uvek je lepše i mudrije biti tajna. Ne mislim da je to uputstvo samo za slobodne žene već i upustvo za ljude. Ne treba se tek tako otvarati, ne mislim samo na emocije. Mislim da je herojstvo u današnje vreme reći nekom da ga voliš. To je najveći dar koji nekom možete da pružite i to ne treba kriti, ali neke svoje slabosti treba sakriti. Ono što vas boli ne treba da kažete, zatim ono što vam zasmeta kod vašeg muškarca, ne morate baš sve da kažete, možete da prećutite, da se napravite da niste videli. To je inteligentnije nego da zvocate i treća stvar je da se sadašnjem partneru ne priča o bivšim partnerima.

3. Tri rečenice kojima žena može da objasni partneru da su joj neophodne stvari ne koje je potrošila novac?

- Svaka žena će u sklopu svojih potreba umeti da objasni na šta će ona trošiti novac. Ali iskreno mislim, kada vas muškarac voli, vi to uopšte ne treba da objašnjavate.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija