• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

24.07.2023

13:41

"Prevarila sam partnera, ali neću biti akter svoje emisije", Natalija Simović voditeljka formata "DNK" u studiju Informer TV (VIDEO)

Branko Pantelić

Live TV

"Prevarila sam partnera, ali neću biti akter svoje emisije", Natalija Simović voditeljka formata "DNK" u studiju Informer TV (VIDEO)

Podeli vest

Natalija Simović, voditeljka popularne emisije "DNK" gostovala je u "INFO jutru" na Informer TV i ovom prilikom otvoreno govorila o svom poslu, ali i o privatnom životu, te priznala da je prevarila emotivnog partnera.

Natalija je najpre voditelju Miliju Čoliću priznala da joj je bilo veoma teško kada je došla na mesto, tada veoma popularne, Nataše Aksentijević: 

Foto: Branko Pantelić

 

 

- Kada zameniš nekoga ko je razradio posao, to je kao da zameniš glavnog glumca posle pet godina u nekoj seriji. Moja sreća je bila što su me gledaoci prihvatili - počela je razgovor Simovićeva koja tvrdi da uopšte nije pratila format pre nego što je počela da ga vodi:

- Ja sam dva puta pogledala emisiju pre nego što sam počela da snimam. Veoma je teško kada naslediš nekoga na nekom mestu - dodala je ona i istakla da ne želi da je upoređuju sa koleginicom koja je pre nje vodila emisiju "DNK":

- Ne bih se poredila sa Natašom, mislim da se ni ona ne poredi sa mnom. Znamo se i privatno. Različite smo. Mi smo malo pokušali da razbijemo monotoniju tom štiklom i mrežastim čarapama na početku.

Foto: Branko Pantelić

 

 

Natalija kaže da je dosta razmišljala kada je počinjala rad na popularnom formatu i da bi u slučaju da je do ovoga došlo, ona odustala: 

- Ja sam mnogo puta izjavila da bih prestala istog momenta da nije došlo do prihvatanja publike. Nemam ja 20 godina pa da ne vidim istinu. A u prilog tome koliko sam bila neupućena govori i to da nisam znala ni da će krenuti ranije emitovanje. Sećam se da sam tada došla kod prijatelja i njihova bebisiterka je rekla:"Što je smršala, pa se prozgodnila ova voditeljka", a mi se dogovorili da mi se ne snima lice. Kad je to rekla, pogledam se s dečkom i kažem:"To sam ja" - ispričala je voditeljka nepozante detalje s početka vođenja emisije.

Natalija je priznala i da sada nema dečka, uprkos tome što je sve popularnija:

- I dalje sam sama, konstatovala sam da sam sama po svom sopstvenom izboru - dodala je ona, a na pitanje da li joj je Pravni fakultet koji je završila pomogao ili odmogao u vođenju emisije, odgovorila je:

- Fakultet mi je pomogao. 

Iako emisije koje radi deluju kao da se snimaju glatko, voditeljka je ipak imala probleme i tvrdi da je bilo i onih koji su je izbacivali iz doma kada im rezultat DNK testova ne odgovara:

- Jeste, isterao me. Dva puta je to bilo. Žena je to uradila, rekla je da to nije istina. I ja sam joj rekla:"Možete da radite još 150 puta test, mi sarađujemo sa klinikom koja je na spisku sudskih tumača i niko se ne bi igrao time". 

Natalija je na kraju priznala i da je u prošlosti prevarila dečka, ali da je uverene da se nikada neće naći u ulozi aktera svoje emisije:

- Desilo mi se da sam prevarila, ali se to nije dešavalo u mojim poslednjim vezama. Nije moguće da budem s te druge strane. Nikad ne reci nikad i ne stavljaj ruku u vatru, ali mislim da neću biti akter emisije u tom smislu. Znaš ono:"Da l' ti devojka zna da imas devojku?" - izjavila je Simovićeva i nasmejala sve u studiju. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda
Kolumne

Kolumna Dragoljuba Kojčića: Pod čekićem aparthejda

Istraživačima aparthejda, koji nisu spremni da budu jeftine apologete političkih interesa, Kosovo i Metohija je danas prostor da svoja zapažanja i zaključke mogu da posmatraju i izvode in vivo. To isto važi i za oportunistički zanemele intelektualce koji po moralnoj odvažnosti nisu ni blizu Sartra, Rasela ili Markuzea. Ali, taj glas danas dopire samo iz usta i pera Petera Handkea

28.09.2024

19:05

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)
Fudbal

Kakva golčina Samardžića! Prvenac Srbina u Atalanti! (VIDEO)

Srpski fudbaler Lazar Samardžić (22) spasao je Atalantu poraza na gostovanju kod Bolonje (1:1), u okviru šestog kola italijanske Serije A. Naš reprezentativac je u 90. minutu postigao fantastičan gol i tako obezbedio bod ekipi iz Bergama, u derbiju timova koji Italiju predstavljaju u Ligi šampiona.

28.09.2024

22:58

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija