• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

25.07.2023

14:19

(VIDEO) Bakšiš primam samo u ruku! Tijana Em na Informer TV otvoreno o plastičnim operacijama i sujeti na estradi

Pedja Milosavljević

Live TV

(VIDEO) Bakšiš primam samo u ruku! Tijana Em na Informer TV otvoreno o plastičnim operacijama i sujeti na estradi

Podeli vest

Nekadašnja zvezda "Granda", a danas nekrunisana kraljica bakšiša, Tijana Em bila je gost emisije "Info Dan" na TV Informer.

Pevačica koja se još kao tinejdžerka pojavila na muzičkoj sceni, Tijana Em, poznatija kao "Žena od sultana" bila je gost emisije "Info Dan" na Informer televiziji, gde je progovila na brojne aktuelne teme.

Tijana se proslavila učešćem u takmičenju "Zvezde Granda", da bi najveću popularnost stekla hit pesmom "Žena od sultana", a sada se na samom početku razgovora osvrnula na svoje početke:

- Ja sam snimila prvu pesmu koju sam dobila od "Granda", koja je tada išla uz moje godine. Nije bilo lako izabrati pesmu sa toliko malo godina. Zato je "Žena od sultana" došla u pravo vreme, kada sam malo sazrela - kazala je Tijana.

U medijima se često govorilo o njenim estetskim operacijama, pa je čak optuživana da se previše operisala, a šta Tijana na temu svojih plastičnih operacija kaže:

- Moji roditelji se nisu mnogo slagali oko mojih operacija. Brinuli su se, ali kada su videli da nisam preterala, bili su srećni. Ja sam sada prezadovoljna kada se pogledam u ogledalu. Radila sam nos, doduše jer sam imala devijaciju, a pored toga, korigovala sam i grudi. 

Foto: Pedja Milosavljević

Tijana Em

Ne prođe vikend da na društvenim mrežama ne ispliva snimak Tijane Milentijević okićene evrima, a zatim i tekstovi u medijima da je baš ona nova "kraljica bakšiša":

- Ja inače ne dozvoljavam ljudima da me kite parama, ali sam na tom jednom slavlju dozvolila, jer su u pitanju moji prijatelji. Bakšiš primam samo u ruku. Kada su drugi delovi tela u pitanju isključivo ženama, i to samo ponekad. Smatram da nije ni pristojno da mi stavljaju novac bilo gde, tipa u grudi. 

Foto: Pedja Milosavljević

Tijana Em

Ustaljeno je mišljenje da na estradi vlada sujeta, te da nema pravih prijateljstava, a Tijana je istakla da kada je ona u pitanju to nije slučaj, ali da zbog nedostatka slobodnog vremena retko kada ima vremena da se vidi sa nekom svojom koleginicom:

- Što se tiče druženja, svi mi radimo, uvek smo na različitim stranama. Družimo se samo kada se slučajno sretnemo. Takav je slučaj jer sam puna obaveza, a ne zato što ne želim. Sa dosta svojih koleginica se, primera radi, čujem telefonom, Aleksandrom Mladenović, Aleksandrom Brusać... - zaključuje Tijana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija