• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

01.08.2023

13:27

Srčka od seksa! "One stvari" vas na ovoj temperaturi mogu ubiti (VIDEO)

printscreen

Live TV

Srčka od seksa! "One stvari" vas na ovoj temperaturi mogu ubiti (VIDEO)

Podeli vest

Seks po velikim vrućinama može biti veoma opasan po život, upozoravaju lekari!

Prema njihovim rečima, svaka fizička aktivnost na temperaturi većoj od 40 stepeni je vrlo nezdrava, a ako se tu još uključi i veliko uzbuđenje kao kod vođenja ljubavi, onda opterećujete srce i rizikujete infarkt!

Kardiolog prof. dr Miljko Ristić kaže za Informer televiziju da nijedna fizička aktivnost, samim tim ni seksualna, nije preporučljiva na 35 ili 40 stepeni.

Uvek imate ljubavi u životu i bez toga se ne može živeti. Ali, isto tako, svaka aktivnost bilo da je sportska ili ljubavna utiče na stanje srca i njegov ritam. Kada vodite ljubav na velikoj vrućini, telo se više znoji, srce brže radi, a uz sve to doživljavate i seksualno uzbuđenje. Pogotovo kada je napolju toplije nego inače. Tada treba ograničiti fizičku aktivnost , jer može doći do velikog pritiska i opterećenja srca. Čak i kada to radite pod klimom, treba biti oprezan, jer razlika u temperaturi napolju i u sobi ne sme biti razlika veća od 15 stepeni - objašnjava prof. dr Ristić.

Pored njega, gost u Info jutru bio je i seks kouč i edukator za muško ženske odnose Miloš Koprivica.

Šta su još pričali o današnjoj temi pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija