• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Informer

07.08.2023

11:26

Mariji je bivši suprug oteo ćerku! Čačanka u Info - jutru otrkiva detalje porodične drame (VIDEO)

informer tv

Live TV

Mariji je bivši suprug oteo ćerku! Čačanka u Info - jutru otrkiva detalje porodične drame (VIDEO)

Podeli vest

Marija Milošev iz Čačka je u gostovanju u Info - jutro otkrila detalje svoje životne drame, kada je njen bivši suprug oteo u julu prošle godine njihovu ćerku.

Ova majka navodi da se od supruga razvela 2015. godine. Kako objašnjava, napustila je supruga kada je njena ćerka imala tri ipo godine.

- Tada se prvi put dogodilo da je oteo ćerku. On je došao sa svojom majkom i dete preko terase izneo. Bila je jako zamršena situacija jer u to vreme sud nije odlučio kome će dete pripasti. Na kraju je ono povereno meni i posle presude sve je funkcionisalo normalno kada je u pitanju viđanje sa ocem. Ona je sa njim i putovala. Kod oca bude pola rasputsa, pa kod mene - kaže Marija.

Kako ističe, situacija je bila dobra sve do prošle godine, kada joj je stigla poruka od bivšeg supruga da se njihova ćerka izjasnila da ne želi da se vrati kod majke.

- Pokušavala sam da je zovem. Kasnije kada smo se čuli, rekla je da zna da mora da ide u školu. Nijednom nije rekla to što je otac tvrdio. Uvek sam se plašila neke situacije, kao da sam podsvesno očekivala da to može da se dogodi. Ipak, bila sam u šoku kada je to realizovao -kaže Marija.

U toku prošle godine  sklopljeno je 30.000 brakova, dok je potpisano i 10.000 razvoda, kaže socijalna radnica Biserka Jakovljević.

- To znači da svaki treći brak propadne. Mi se nadamo da kada dođe do razvoda da će svaki roditelj brinuti o detetu. Centar za socijalni rad je predložio da je majka staratelj deteta. Uređen je oblik viđanja sa ocem. I tu se naš rad završava, a potom sud donosi rešenje koje su u obavezi svi da poštuju. Ukoliko se odluke ne poštuju potrebno je da se podnese nova tužba. To su zaista teške situacije - kaže Jakovljevićeva.

Psihoterpeut Sandra Bjelac navodi da je najveći problem prilikom razvoda, nerazvijena emocijalna zrelost nekadašnjih supružnika.

- Žene su najviše žrtve nasilja. Bilo psihičkog, bilo socijalnog. Najveći problem je patnja dece. Ono ne pravi razliku između roditelja, ali agresija koja se oseća između majke i oca ostavlja velike posledice po decu - kaže Bjelac.

Pogledajte gostovanje u celosti:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija