• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: informerTV.rs

08.08.2023

09:31

Jezivo! Šiptarski teroristi trguju organima u Ukrajini: Rade ono što su radili u Srbiji! (VIDEO)

Pedja Milosavljević

Live TV

Jezivo! Šiptarski teroristi trguju organima u Ukrajini: Rade ono što su radili u Srbiji! (VIDEO)

Podeli vest

U novom Info jutru govorilo se o umešanosti albanskih terorista u trgovini ljudskim organima u Ukrajini.

Specijalna operacija u Ukrajini je i dalje u toku, što trgovci ljudskim organima obilato koriste. Marija Zaharova iznela je tvrdnje o umešanosti šiptarske terorističke organizacije OVK, a organi potiču što od civila, što od ukrajinskih vojnika.

Gosti koji su govorili o ovoj aktuelnoj temi bili su profesor doktor Milan Paroški, novinar Nikola Jović i istoričar Jovan Rejin.

Profesor doktor Milan Paroški navodi da su zlikovci iz OVK su umešani u trgovinu organa u Ukrajini.

- U "Žutoj kući" su Albanci vadili Srbima sa KiM, a sad uzimaju organe ljudima u Ukrajini. Zapad je gladan slovenske krvi tj. ljudskih organa. Na Zapadu satanisti vade organe i napravili su industriju trgovine organa. Nije Klinton džabe dobio spomenik u Prištini - kaže Paroški i dodaje:

- Albanci su došli do velikog kapitala u Njujorku uz pomoć albanske mafije. Albanska mafija se bavi trgovinom narkoticima, oružjem kao i ljudskim organima. Kao što je navela Marija Zaharova portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije, OVK i dalje postoji samo pod drugim imenom - kaže Paroški.

Foto: Pedja Milosavljević

Milan Paroški

Novinar Nikola Jović govori o tome da su Srbi propatili zbog trgovine ljudima na KiM, a sada je to svakodnevica u Ukrajini.

- Nekoliko stotina Srba je završilo u "Žutoj kući", nekoliko hiljada organa je završilo na crnom tržištu na Zapadu. U Ukrajini je rat velikih razmera, što znači da je sve više postala masovnija trgovina organima. Danas možete da kupite organe i na internetu, mahom bogati ljudi su kupci organa - rekao je Nikola Jović.

Foto: Pedja Milosavljević

Nikola Jović

Istoričar Jovan Rejin ističe da je Ukrajina postala jedno od najvećih crnih tržišta ljudskim organima. OVK ordinira po Ukrajini uz pomoć muslimanskih kriminalnih grupa.

- Ukrajina postaje uporište trgovinom organima u svetu. Ljudski organi se distribuiraju svuda po svetu. Albanska mafija je razvila taj biznis po Ukrajini, uz pomoć muslimanskih nacionalističkih grupa. Te grupe su odlično organizovane i ne može tako lako da im se uđe u trag - zaključuje Jovan Rejin.

Foto: Pedja Milosavljević

Jovan Rejin



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija