• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

09.08.2023

09:02

U CG se stvara antisrpsko gnezdo! Albanci su uvek bili Albanci, ovo na Cetinju je daleko gore

Informer TV

Live TV

U CG se stvara antisrpsko gnezdo! Albanci su uvek bili Albanci, ovo na Cetinju je daleko gore

Podeli vest

Crna Gora se otcepila od Srbije, ali je raznim vezama povezana sa Albanijom, te su svoje neprijateljstvo prema srpskom narodu pokazali divljanjem u Ulcinju, kada su albanski mladići divljali i veličali zločinačku "UČK", a nama psovali majku. U studiju su voditelji "Info jutra" analizirali ovu temu uz stručnjaka, političkog analitičara Branka Radana.

- Mi ni ne znamo tačno ko su ovi ljudi, znamo samo da su Albanci. Ovo nije prvi put, isto je bilo 2015. godine, takođe u Ulcinju. Privedeni su, kažnjeni, nije ih tada bilo mnogo. Mnogo više ih je sada bilo. Ta priča sada je mnogo gora, ne znamo da li su Albanci sa Kosova, sa Zapada. Ovo nije naročita stvar s obzirom šta Srbjia na Kosovu su prolazili od strane Albanaca - priča Branko Radan, politički analitičar i dodaje:

Foto: Pedja Milosavljević

politički analitičar Branko Radan

- Prvi na udaru posle Drugog svetskog rata su bili Turci, od strane Albanaca. Nisu njima samo Srbi na udaru. U Crnoj Gori nije reagovala vlast nešto posebno, i to me ne čudi.

Antisrpsko gnezdo

Srbi idu na primorje, a niko ne reaguje. Da li je ovo još jedna, nova sramota Crne Gore? Divljanje grupe albanskih mladića u Ulcinju, koji su veličali zločinačku "UČK" i Srbima psovali majku nije sankcionisano, što je nedopustivo ponašanje CG institucija. 

- Oni koji su poreklom Srbi, a sada se izjašnjavaju kao etnički Crnogorci jer žive tamo, oni pevaju anti srpske pesme. Cetinjani, oni su pravoslavni i bili su Srbi svi pre 100 godina. Albanci su uvek bili Albanci, uvek su imali negativan odnos prema Srbima i Srbi su kroz vekove stradali od njih. Ovo na Cetinju je gore, rodielji su im bili Srbi, sahranjivani u SPC, to je mnogo gora stvar - objašnjava sagovornik i objašnjava da je sve više popularan model biti srbomrzac:

Foto: Pedja Milosavljević

 

- I Milo Đukanović je odlazio u taj ektrem. Kurti kopira Hrvate u tom smislu da pokosi Srbe na Kosovu, Milo je to radio na Cetinju. Nameštena suđenja, eto to je Hrvatska počela da radi Srbima, sada to radi i Priština, perfidnja je to strategija, lukava! Ne idu kao nekad paleći i ubijajući, već sve kroz formu zakona.

Celu emisiju o ispadima Albanaca, razlozima za toliku mržnju prema Srbima, pogledajte ovde!

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!
Planeta

Kakav poraz Ukrajinaca! Front gori, borci "Severa" ih pregazili kod Volčanska, Bočkova i Lipca - Jurišaju na Harkov?!

Jedinice grupe "Sever" su kod Volčanska, Bočkova i Lipcova u rejonu Harkova porazile ljudstvo i opremu 36. brigade marinaca, 113. brigade kopnene odbrane i 13. brigade Narodne garde. Pored toga, odbijen je kontranapad jurišnih grupa neprijateljske 71. brigade. Ovo je na jutanjem brifingu rekao portparol Ministarstva odbrane,general-potpukovnik Igor Konašenkov.

24.06.2024

13:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija