• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.08.2023

17:08

FUN ZONA - Đorđe Gagić: Vujošević je mogao da mi napravi problem, Čović je ispao šmeker!

Masha Bandjur

Live TV

FUN ZONA - Đorđe Gagić: Vujošević je mogao da mi napravi problem, Čović je ispao šmeker!

Podeli vest

Ponovo nam je u gostima bio neko iz crno-belog tabora. Nakon Nemanje Stevanovića, gost osme epizode emisije Fun zona bio je Đorđe Gagić, nekadašnji košarkaš Partizana i reprezentativac Srbije.

Interesantno, Đorđe je poželeo da sa kolegom Rankom Čabarkapom odmeri snage u igrici FIFA23, iako je mogao da odabere i NBA2k23. Fenomenalno smo se družili sa momkom rođenim u Benkovcu.

Đorđe je upravo u našoj emisiji otvorio dušu i pričao o nekim stvarima o kojima je do sada ćutao. Šta je sve rekao o Duletu Vujoševiću, Čoviću, Partizanu, Zvezdi, vređanju koje je doživeo u Zadru, nacionalnom timu, ali i privatnom životu, pogledajte na našem portalu, kao i na jutjub kanalu Informer TV.

- Prvi put javno pričam o ovome. Kada sam prvi put odlazio iz Partizana, Zvezda mi je nudila ozbiljan ugovor. Međutim, ja sam se zahvalio na ponudi, iako mi je Partizan dugovao veliki novac. Taj dug sam oprostio, nisam želeo dinara da uzmem, a oni su pričali kako sam uzimao pare od Čovića po kafanama.

- Da se nije dogodila tragedija u OŠ "Vladislav Ribnikar", siguran sam da bi Partizan postao prvak Evrope.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija