• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

16.08.2023

12:23

"Mehić je odlično povezan sa moćnim balkanskim kartelima" Plaćeni ubica iz BiH poslat da likvidira Bojovića? (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

"Mehić je odlično povezan sa moćnim balkanskim kartelima" Plaćeni ubica iz BiH poslat da likvidira Bojovića? (VIDEO)

Podeli vest

Gosti Info jutra na Informer televiziji bili su Dejan Radenković, bivši funkcioner MUP-a, Milan Stojadinović novinar crne hronike i advokat Radiša Roskić. Razgovarali smo o hapšenju plaćenog ubice Damira Mehića, kao i o razlozima njegovog dolaska u našu zemlju.

Plaćeni ubica Damir Mehić, koji je osuđen na 17 godina zatvora zbog ubistva u Tuzli,  uhvaćen je u trenutku kada je sa lažnim pasošem pokušao da uđe u Srbiju. 

Dejan Radenković, bivši funkcioner MUP-a objašnjava na koji način je uhapšen Damir Mehić.

Dejan Radenković

- Plaćeni ubica je uhapšen i sada je iza rešetaka. Stigao je podatak da će on ući u državu. Hteo je da uđe u zemlju sa falsifikovanim srpskim dokumentima. Za ovakva hapšenja najvažnije je da međunarodna policija međusobno sarađuje - objasnio je Radenković.

Milan Stojadinović, novinar crne hronike Informera pretpostavlja ko bi mogao da bude Mehićeva meta.

Milan Stojadinović 

- Damir Mehić bio je na Interpolovoj poternici. Italijanska policija nije znala da je on u Italiji. 2013. učestvovao je u masovnoj pucnjavi, a 2020. je osuđen, ali nije prisustvovao izricanju presude jer je već tada bio u bekstvu. Mehić je odlično je povezan sa moćnim balkanskim kartelima. Ne možemo da tvrdimo sa sigurnošću ko je meta, ali se spekuliše da je u pitanju Luka Bojović - naveo je Milan Stojadinović.

Advokat Radiša Roskić postavlja pitanje zbog čega su podaci o Mehićevom hapšenju iscurili u javnost.

- Rutinska pasoška kontrola dovela je do toga da se otkriju lažna dokumenta. Mehićeva supruga putovala je sa regularnim dokumentima. Luka Bojović je po svojoj biografiji interesantna ličnost. Pretpostavka da je Mehić došao u Srbiju da realizuje tu likvidaciju, veliko je pitanje. Brine me samo mogućnost da je neko iz policije objavio ove podatke. Nadam se da se radi o operativnoj operaciji naše policije i da je ovakva informacija tendenciozno puštena u javnost- rekao je Roskić.

Sve detalje razgovora pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!
Društvo

Plaćeno porodiljsko odsustvo u Srbiji među najdužim u svetu: Mnoge države nisu ni blizu tako velikodušne, evo gde nije ni plaćeno!

Plaćeno porodiljsko odsustvo nije, kao što bi moglo da se učini na prvi pogled i kako bi svako zdravorazumski pomislio, zakonsko pravo svake žene na svetu. Neke zemalje garantuju zaposlenima potpuno plaćeno porodiljsko odsustvo, dok druge nude delimično plaćanje - ali neke zemlje uopšte se ne obavezuju na plaćeno porodiljsko odsustvo.

05.05.2024

14:19

Hronika

Sport

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"
Fudbal

Sramni udari kolega na Sašu Ilića! "Ko je on i šta je osvojio?"

Teške reči uputili su ruski treneri na račun legende srpskog fudbala Saše Ilića (46)! Tek što je preuzeo klupu ruskog kluba Nižnjeg Novgoroda, tamošnji treneri ostrvili su se na njega i poručili da on nema dovoljno jaku trenersku biografiju da bi postao strateg ove ekipe.

05.05.2024

12:56

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija