• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.08.2023

12:41

Svi 1. septembra u Staru Pazovu! Sjajan program na manifestaciji "Gastro Srem"! (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Svi 1. septembra u Staru Pazovu! Sjajan program na manifestaciji "Gastro Srem"! (VIDEO)

Podeli vest

Manifestacija Gastro Srem održava se ove godine od 1. do 3. septembra na Trgu Zorana Đinđića u Staroj Pazovi. Tim povodom gosti našeg Info dana su direktorka Turističke organizacije Stara Pazova Dragana Zorić i glumac Aleksandar Dunić.

Posetioci ove manifestacije moći će da probaju tradicionalne specijalitete ovog podneblja, kao i da uživaju u bogatom kulturno-umetničkom programu.

- Ovo je šesti po redu "Gastro Srem" koji se organizuje, već je tradicionalna manifestacija, koja je specifična jer objedinjuje i gastronomiju, kulturu i tradiciju. Ove godine prvi put traje 3 dana, jer je publika to tražila. Okosnica same manifestacije je bogata sremačka gastronomija. Ono što je specifično, mi na licu mesta spremamo te specijalitete, uglavnom zaboravljene recepte, jer čuvamo i negujemo tradiciju, ali i da bi probali možda nešto što niste nikada - rekla je Zorić.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Dragana Zorić

Glumac Aleksandar Dunić je pozvao sve da dođu i uživaju u blagodetima Srema.

- Dođite da uživamo u Sremu. Proširi smo na tri dana, jer prvog dana hvatamo zalet, postižemo radnu temperaturu. Drugi dan kulminaciju i trećeg dana je porodična atmosfera, završavamo celu manifestaciju - kazao je.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Aleksandar Dunić

Manifestacija počinje 1. septembra od 17 sati.

- Manifestacija startuje u 17, ali kulturno-umetnički program startuje u 18 časova i traje sve do ponoći, kulturno-umetnička društva, tamburaški sastavi, sve u duhu Srema i Vojvodine. Ima i dobre muzike, i dobre hrane - zaključila je direktorka TO Stara Pazova.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!
Kolumne

Nebojša Bakarec: Aljbin Kurti – pljačkaš srpskih banaka, apoteka i prodavnica!

Nastavlja se Kurtijev fašistički teror. Kurtijeva fašistička policija je 20.5.2024. sa puškama i pancirima upala u ekspoziture Banke poštanske štedionice (BPŠ) u Severnoj Mitrovici, Leposaviću, Zvečanu i Zubinom Potoku, i opljačkala ih! Kukavica Kurti se plaši i Vučićeve senke, pa je Kurti sačekao da predsednik Vučić ode u SAD, i tek onda „uhapsio“ ekspoziture BPŠ. Fašista Kurti već godinama „hapsi“ i srpske apoteke i bakalnice.

21.05.2024

17:02

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija