• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: S. Kostić

25.08.2023

17:00

Dragana Mićalović na ivici suza: "Idem u crkvu da shvatim kojim putem želim da idem, vodila sam veliku borbu sa sobom" (VIDEO)

Informer

Live TV

Dragana Mićalović na ivici suza: "Idem u crkvu da shvatim kojim putem želim da idem, vodila sam veliku borbu sa sobom" (VIDEO)

Podeli vest

Dragana je u emisiji "Klapa", između ostalog, ispričala i da je zbog Žarka Lauševića počela da se bavi glumom.

Dragana Mićalović bila je gošća emisije "Klapa" na Informer TV kod autora i voditelja Saše Kostića.

Poznata glumica je pričala o mnogim detaljima iz svog života i karijere, a umalo nije zaplakala kada je govorila o svojim emocijama i ljudima koji joj nedostaju.

- Vodila sam veliku borbu sa sobom i sa tim da li i kada treba da pokažem svoje emocije. Mislila sam da ljudima ne treba da pokazujem svoje slabosti i to kada me nešto boli i povređuje dok nisam shvatila da je to u redu. Ako neko pokuša da to zloupotrebi, to je njegovo, nij emoje. Moje je da volim, da budem hrišćanin i da se trudim da budem bolji čovek. Sigurno da ne radim sve kako treba, ali uvek kažem ono što mislim u određenom trenutku. Ako i pogrešim, nemam probelm da kažem: "Izvini". Idem u crkvu i govorim sa dosta ljudi koji su u veri i to mi pomaže da shvatim kojim putem želim da idem - ispričala je Dragana u emisiji "Klapa" sa očima punim suza.

Foto: Zoran Sinko

Dragana Mićalović u emisiji "Klapa"

Dragana je u emisiji, između ostalog, ispričala i da je zbog Žarka Lauševića počela da se bavi glumom. Zvezda serije "Igra sudbine" je u petak bila gošća emisije "Klapa" na Informer TV u kojoj je otkrila da je od malena opčinjena legendarnim glumcem.

- Žarko je jedan od glumaca zbog kojih sam želela da počnem da se bavim glumom. Najviše ga volim u filmu "Crni bombarder" i to mi je jedna od njegovih omiljenih uloga. Taj film sam kao devojčica gledala po pet puta dnevno, znam ga napamet. Dok su se svi igrali napolju ja sam bila uz TV. Lauš je stvarno veliki čovek i glumac i to mi kažu svi koji su radili sa njim - ispričala je Dragana u emisiji "Klapa" i dodala da se dosta namučila dok ga nije upoznala:

Foto: Insajder

Žarko Laušević

- Milion puta sam pokušavala da dođem do njega, ali bezuspešno. Trebalo je da se upoznamo na premijeri filma "Smrdljiva bajka" 2015. godine, ali mi je stigla poruka da moram negde hitno da se pojavim i morala sam da odem. Konačno smo se upoznali na Filmskim susretima u Nišu, na zatvaranju tog festivala kada je primao Gran pri nagradu. Uspela sam da se slikam sa njim i da prozborimo koju reč. On se verovatno toga ne seća jer je bilo na brzinu.

Foto: Zoran Sinko

Dragana Mićalović u emisiji "Klapa"

Dragana kaže da joj je pokojni otac Dragan Mićalović, kojeg publika pamti po ulozi Kuce u seriji "Srećni ljudi" branio da ide u školu glume.

- Moja sestra Sloboda se tada već uveliko bavila glumom jer je 10 godina starija od mene. Tata nije želeo još jednu glumicu u porodici jer je znao koliko je to težak i naporan posao i zbog toga mi nije dao da idem u školu glume. To sam ispoštovala - kaže Dragana i dodaje da je krila od porodice kada se prijavila na kasting za ulogu u seriji "Priđi bliže" 2010. godine.

Foto: Printscreen/Youtube

Ružica Sokić i Dragan Mićalović u seriji "Srećni ljudi"

- Bojala sam se da kažem ocu, majci i sestrama iz straha da će mi reći, ako ne prođem, da sam netalentovana za glumu i da odustanem od toga. Kada su mi javili da sam dobila ulogu, pozvala sam tatu da mu saopštim radosnu vest. Rekao mi je: "Neću preživeti još jednu glumicu" i spustio mi je slušalicu. Kada je video da nema kud i da neću odustati, onda me je podržao i radio sa mnom.

U videu na kraju teksta možete pogledati celu emisiju sa Draganom Mićalović:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija