• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T

25.08.2023

15:06

Novinarka Maša Kostić otkriva: Anastasija je verovatno trudna, zato je venčanje bilo tajno, a i njena široka venčanica puno govori!

Miloš Rafailović

Live TV

Novinarka Maša Kostić otkriva: Anastasija je verovatno trudna, zato je venčanje bilo tajno, a i njena široka venčanica puno govori!

Podeli vest

Nekoliko sati nakon što su vam poželeli dobro jutro, odmah nakon jutarnjeg kolegijuma, naši voditelji vas uvode i u "Info dan", koji je zapravo nastavak jutarnjeg programa.

Koleginica Maša Kostić, bila je gošća Info dana, kod novinara i voditelja šou-biznis segmenta Gorana Todorovića. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Mnoga aktuelna dešavanja su u danima iza nas, a sa kim bolje sva ta dešavanja komentarisati nego sa noviarima koji se bave svim tim temama, pišu o njima, ali sada javno i govore. 

Tema sa kojom je započet Info dan jeste svakako nešto što je obeležilo dane iza nas, a to je promocija dva nova albuma Jelene Karleuše pod nazivom Alfa i Omega. Pevačica je pred našim kamerama otkrila detalje saradnje sa Kanje Vestom, ali i sve ono što nas očekuje u narednom periodu kada je ona u pitanju. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Nismo mogli da se ne dotaknemo ni privođenja Darka Lazića zbog lančanog sudara koji je izazvao u sredu 23. avgusta 2023 godine. 

- Ne znam da li si pratio Tviter ali se dosta ljudi šali na njegov račun, da Darko kada ustane treba da se odluči da li će da se ženi ili će da pravi sudar, koliko su obe stvari česte. Mogli smo da primetimo da je pevač vrlo raspoložen izašao iz policijske stanice sa osmehom na licu, ali verovatno zato što ga drži euforija pred ženidbu, posšto će po treći put stati na ludi kamen tačno za pet dana. Nije bilo mesta za grižu savest da je negde pogrešio, kod njega je samo na veselje - rekla je Maša. 

Foto: Foto: Miloš Rafailović

 

Pred privođenja Darka Lazića, vest koja je preplavila sve medije jeste tajno venčanje Anastasije Ražnatović i Nemanje Gudelja. Ono što se najviše komentarisalo jesu njihove skupocene burme, ali i kakvu je venčanicu Anastasila odabrala za crkveno venčanje.

- Čudno mi je što je Anastasija odabrala baš ovakvu haljinu, ipak ona važi za modnu ikonu, i da nema promašaje kada je moda u pitanju. Ova široka haljina ukazuje na samo jedno, a to je da je verovatno u drugom stanju. Ako je to istina mi joj svakako želimo puno sreće, jer sigurna sam da je to nešto čemu se svaka žena najviše raduje - komentarisala je novinarka. 

Više o svemu ovome možete pogledati u video prilogu u nastavku teksta:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija