• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

26.08.2023

11:58

Roditelji pali pod uticaj tik-toka! Evo šta su spremni da urade za jedan lajk (VIDEO)

Miloš Rafailović

Live TV

Roditelji pali pod uticaj tik-toka! Evo šta su spremni da urade za jedan lajk (VIDEO)

Podeli vest

Na društvenoj mreži Tik Tok pojavili su se snimci dece kojma roditelji lupaju jaja o glavu i ludo se zabavljaju, a o ovom ni malo slatkom izazovu razgovarali smo sa savetnikom u međunarodnoj policiji Sašom Borojević i tik-tokerkom Tamarom Nikolić.

Saša Borojević kaže da više od 80 odsto dece u našoj zemlji provodi sati provode na internetu. To su, ističe on, jezivi podaci.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Saša Borojević

Ozbiljna ekspanzija pedofilije primećena je i kod nas i u svetu. Deca se danas jezivo eksploatišu: koriste se za rat, prodaju se po Evropi u smislu seksualnih robova i trgovine organima. Mi smo svi u šah mat poziciji. Ako vašeg deteta nema na viber grupi, njega nema u društvu, njega društvo izopštava- objašnjava Borojević.

Model/tik-tokerka Tamara Nikolić ističe da je Tik Tok najgora od svih platformi jer je puna takozvanih izazova koji mogu biti nebezbedni.

Foto: Foto: Miloš Rafailović

Tamara Nikolić

Ja imam ćerku od sedam godina koju nikada nisam stavila ni na jednu društvenu mrežu. Njen život treba da bude samo njen. Ona je maloletna, a zapravo samo ona ima pravo da odluči o tome da li želi da bude na društvenim mrežama ili ne. Deca koja su maloletna ne smeju imati pristup društvenim mrežama. Moje dete zna da neće imati ni jednu društvenu mrežu dok ne bude bila punoletna- navela je Tamara Nikolić.

Sve detalje o ovoj temi pogledajte u videu ispod:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Hronika

Sport

Sve je stalo u 90 minuta! Može li Srbija da pobedi Dansku? (ANKETA)
EURO 2024

Sve je stalo u 90 minuta! Može li Srbija da pobedi Dansku? (ANKETA)

Fudbalska reprezentacija Srbije sutra veče od 21.00 čas (Arena 1 premijum, RTS 1) odmeriće snage sa Danskom u meču 3. kola grupe C na Evropskom prvenstvu. Računica je prilično jasna - izabranici Dragana Stojkovića Piksija moraju da pobede da bi se plasirali među 16 najboljih na kontinentu. Verujete li im da mogu?

24.06.2024

16:05

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija